Senaste teve-intervjun 2015

fredag 8 januari 2010

Mördare lämnar alltid spår efter sig!


Oavsett om ett mord är planerat eller utförs i stundens hetta, kommer spåren att finnas där.

Allt handlar om hur duktiga brottsutredare, kriminaltekniker och poliser är som först kommer till brottsplatsen och tar vara på alla spår.

I Statens kriminaltekniska laboratorium, mer känt som SKL, har otroligt skickliga medarbetare tillgång till avancerad teknisk utrustning, som är fenomal.

Bara i en ynka lite hostning finns DNA, i händer finns fett som kan analyseras. Till och med när det gäller en sönderbränd kropp finns det lösningar.

En person som gärna vältrar sig i media med sina analyser är Leif GW Persson. Han flosklar ut sig det allmänt kända såsom att de första 48 timmarna är de viktigaste. Gamla nyheter GW!

I vilket fall som helst är mina tankar hos familjen i Hjällbo och alla Nancys kamrater som alldeles säkert är starkt frustrerade och vill att mordet helst skulle ha varit löst igår.

Att leta efter en mördare/mördarna är som ett gigantiskt pussel och tar tid, men ge inte upp, även när Leif GW och andra så kallade förståsigpåare uttalar sig i media. Chefredaktörerna i kvällsblaskorna vill nämligen sälja lösnummer och då ser det bra ut när ett bekant ansikte från till exempel TV3 Efterlyst pladdrar några meningslösa rader...

Till dig/er som utfört det råa och hänsynslösa mordet på Nancy och läser dessa rader ska du/ni veta att sanningen hinner ikapp och för var dag som du/ni, likt rädda harar håller er undan och inte går in på närmaste polisstation och anger dig/er, blir det bara värre...

Tro inte för en enda sekund att du/ni ska komma undan!


Hälsar icke-experten, men väl deckarförfattaren
Ramona FranssonHär kan du om du inte vill ha erbjudandet om fyra pockets för 119:- inkl.frakt också låna eller köpa mina böcker i e-boksformat:

Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON