Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 25 maj 2010

Vi är lyckligt lottade, vi kan fira mamma på Mors dag på söndag! Hurra!


Förra året i september insjuknade min mamma i cancer. På fullt allvar trodde varken jag eller läkarna att hon skulle klara sig.

Eftersom min mammas make Gösta nyligen gick bort, 14 januari 2009, var hon redan skör. De fick 27 lyckliga år.

I dag var det dags för återbesök och läkaren var begeistrad över hennes återhämtning, vilket hon själv säger är tack vare Thommy och mig.

Men det är som jag säger, kan man och har möjlighet vill alla ta hand om sina nära och kära, men alla vare sig kan eller orkar och det måste man förstå.

Tur i oturen påbörjades, samtidigt som mamma insjuknade, stambyte och lägenhetsrenovering i mammas hus och därmed har hon bott hos oss efter sjukhusvistelsen och rehabiliteringen på Högsbo sjukhus. Snart är lägenheten klar och vi kan flytta tillbaka hennes saker.

Speciellt minns jag en lördag som jag skulle åka till Sahlgrenska och hälsa på mamma. Den ångesten och våndan jag kände där jag satt bakom ratten var gastkramande. Jag försökte förbereda mig på att det var sista gången vi skulle ses, att om jag hade tur skulle jag få säga adjö till henne medan hjärtat fortfarande slog. Dessa sextio minuter kändes som timmar.

Nu idag efter att vi kom från Sahlgrenska åkte vi till Almö livs och beställde en fembitars frukttårta, som vi ska hämta på söndag. På garneringen ska det stå: Grattis morsan!

Ramona

P.s Glöm inte tävlingen, där du kan vinna min senaste deckare "Mord under Tjörn Runt" tävlingen finns på min Facebook Fan-clubs sida! D.s

Joina min fanclub på Facebook och vinn böcker!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på
Adlibris