Senaste teve-intervjun 2015

fredag 20 maj 2011

Är i min nya "skrivarlya" i Göteborg. Fantastiskt!

Här sitter jag i hallen i min nya skrivarlya i centrala Göteborg!

Jag tog med mig kameran och glömde naturligtvis sladden som ska föra över bilderna till datorn. Men som tur är har Thommy skaffat sig en Iphone och med den togs bilder och skickades via mejl.


Här är namnskylten på dörren! I går kopplade jag in bredbandet och trodde att det skulle gå på en kvart med Tele2, men det tog till klockan 02.00 innan det var inkopplat. Det är toppen att kunna åka till Göteborg, skriva och samtidigt ha Tjörn. Jag känner mig ödmjukt priviligierad.

Ha nu en skön fredag!

Ramona

Ps. Här är några rader ur en kanonrecension av "Grattis, du ska bli pappa! av Magnus Reithner " från Bibliotekstjänst. . Det finns idag redan massor av pappaböcker som riktar sig till den blivande fadern med alla möjliga tips om hur denne bör eller ska bete sig. Denna bok är annorlunda på många sätt. I tretton kapitel får läsaren följa med på en spännande resa fylld med humor och värme. Dessutom har boken illustrerats med fantastiskt fina blyertsillustrationer. Det personliga tilltalet i boken känns mycket trivsamt och man skrattar igenkännande på många ställen. Detta är en utmärkt och lättläst handbok för den som står inför den stora utmaningen att bli pappa. En presentbok som kommer att uppskattas av många!- Eva Fridlund.Häfte 11112 Sorteringskod: 100  Ds."När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel