Senaste teve-intervjun 2015

lördag 24 oktober 2015

Ida Dzanovic, det är du som är vansinnig INTE Hanna Gadban. Och du IDa Dzanovic har noll koll på verkligheten!

Ida Dzanovic kastar sig över Hanna Gadban som en varulv, och vill på fullt allvar påstå att Hanna Gadban,som skrivit den enda boken som jag tycker alla i Sverige ska läsa, " Min Jihad, jakten på liberal islam", är vansinnig och inte har kontakt med verkligheten.

Här kan du se hur Ida Dzanovic ser ut i en artikel i Aftonbladet!


Här kan du läsa Idas grundlösa anklagelser i DN.

Boken, som jag naturligtvis har läst och här kan du läsa min recension, ska nu dras tillbaka på grund av ett faktafel, och enligt förlaget, Fri tanke, utgivare Christer Sturmark, har en person felaktigt utpekats för momsfiffel och inte blivit dömd för detta, som det står i boken att personen har, och när detta faktafel är åtgärdat kommer boken åter ut igen, som tur är!

Nu till Ida Dzanovic och hennes andra likasinnade, som alla blir hysteriska när sanningen om islamisternas islam staplas på hög, och deras fruktansvärda synsätt på kvinnor, och de otrogna, som de kallas av islamister eller som jag kallar dem: De bokstavstrogna muslimerna, som har invaderat Sverige på ett fullkomligt oacceptabelt sätt och skulden för att de fritt får härja oemotsagda är helt och hållet Sveriges nationella media och politikers fel. Deras okunskap om islam och att de inte har tillräckligt  många medarbetare som är sekulariserade och kan arabiska har gjort att dessa islamisterna kunnat ljuga om allt som passar dem och svenskarna har stått och nickat med ett fånigt leende på läpparna i sin blåögda värld.Ärligt talat så var jag också positiv till bokstavstrogna muslimer innan jag skaffade mig kunskapen. Och nu är jag heligt förbannad över hur dessa islamister till och med får starta religiösa friskolor med våra skattepengar. Jag är helt emot alla former av religiösa friskolor lika lite som det skulle accepterats om de varit politiska. Helt förryckt att ens komma på tanken i ett sekulariserat land som Sverige starta upp skolor i någon gudsliknande miljö. Snacka om att cementera segregationen!

Hanna Gadbans bok är bara en i raden av böcker som kritiseras islam, men en av de få som fått uppmärksamhet, vilket är väldigt tragiskt. För är det något som behövs inom islam så är det en kraftig revidering av Koranen så att den kan anpassas till år 2015 och framåt. Just nu är den bakåtsträvande och så omodern att man blir vettskrämd när man hör och ser hur de bokstavstrogna försvarar något som är totalt verklighetsfrämmande för alla normalbegåvade och moderna människor.Dessutom är alla bokstavstrogna muslimer judehatare, och därav orsaken till att det numera enbart bor knappt 500 judar i Malmö, som härbärgerade närmare 5 000 för bara några år sedan. Kristallnätter är inte något ovanligt där, men återigen så läggs locket på från svensk media med full kraft! En judinna hade affär på Möllevångstorget. Hotades av muslimska ungdomar och till slut slog de sönder affären ... Ja men visst var det ett hatbrott! Och naturligtvis skrevs det inte en rad i nationell media om detta! Inte heller i SVT eller TV4 nyheterna ansågs detta vara något som svenskar behöver få vetskap om.

Jag är så innerligt trött på att se och höra dessa islamisters lögner och vet också att deras förljugenhet är sanktionerad i deras förtryckande bok Koranen. Men det som gör mig mest förbannad över allt annat är att se hur Sveriges politiker står tillsammans med dessa islamister och ler sina fåniga leenden och struntar i att lyssna på dem som kan och vet vad islam är för något ...

Skäms på er!

Ramona

Uppdaterad 2016-01-11.

Tycker att den här artikeln skriven av Nima Gholam Ali Pour är otroligt bra och tänkvärd när det gäller Sveriges politikers okunskap och sviktande omdömen om rasism.