Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 1 december 2010

Inför släppet av Ingrid Carlqvists bok "Keith och jag"

Ingrid Carlqvist har skrivit ytterligare en bok. Precis som nästan varje journalist drömmer om att få en bok utgiven har Ingrid förverkligat sin dröm och dessutom är Ingrid Carlqvist något så ovanligt som "inte politiskt korrekt" och med det menar jag att Ingrid vågar ta upp kontroversiella ämnen, som hon gjorde med boken "Inte utan mina söner".

Nu är det dags för ytterligare en kontroversiell bok "Keith och jag". Jag har läst den och kommer att skriva om "Keith och jag" på min blogg i morgon, då den släpps på fredagen den 3 december.

I går på Debatt i SVT1 togs ämnet "blogghat" upp och hur en del har fått för sig att det är helt okej att vräka ur sig hat, okvädheter och ilska med anonymitetens underskrift. Få av dessa anonyma, om ens någon, skulle öga mot öga vräka ur sig samma spydigheter. Ingrid Carlqvist har med sin journalistiska bakgrund fått för sig att gräva "i fel saker" och därmed både fått utstå det ena och det andra.

Jag har i alla fall läst boken "Keith och jag" och i morgon skriver jag om den. Så är du nyfiken och vill veta min åsikt om boken, vet du vilka tangenter du ska trycka ner i morgon.

Ramona


Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Böckerna finns också att ladda ner som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook