Senaste teve-intervjun 2015

lördag 30 maj 2009

Flytta till Belgien? För helvete ta repet!!!!


P.s Jag är på signering Uddevalla Torp idag, Ugglans bokhandel.Jag bad Philippe Ohlund skriva en berättelse om hur han upplevde Belgien under alla år han bodde och arbetade där.

Ni som kan engelska ska läsa hans historia här. Ja, snacka om byråkrati och krångel med förljugna advokater och timslånga kafferaster.

Stort tack till Philippe för en kul och underfundig artikel.

Varför bad jag Philippe? Jag råkade på honom genom Twitter och eftersom vi i vårt avlånga land enbart tjatas ihjäl om vad som händer i Afrika, Pakistan och möjligen en sväng till USA ,och sist jag kollade var ingen av ovanstående länder med i EU, ville jag ha människors berättelser om ANDRA EU länder för att få någon slags vettig jämförelse med vårt lilla land.

En annan har ju inte direkt tid med att flänga runt i Europa bara för att kolla. Jag fattar inte varför SVT sjunger sitt lov om oberoende kanal men verkar ha en kopieringapparat runt hörnet från TV4.

Sa jag att jag var glad att jag bor i Sverige? Nähä, men efter Philippes artikel är jag ännu gladare att jag bor här.Mina deckare? Nu i pocket från 39:- läs mer om dem du är nyfiken. Klicka på omslaget av min senaste deckare Lyckohjulet på höger sida,

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

P.s När jag har tid eller om Philippe vill skriva artikeln även på svenska också vore det inte helt fel. För en del kan inte läsa engelska alls. D.s


Ha de gott!

Ramona