Senaste teve-intervjun 2015

fredag 9 juli 2010

Homo- och bisexuella män ratas som blodgivare av EU:s beslutfattare.


 Nu har EU bestämt att homo-och bisexuella män inte får lov att vara blodgivare.

Är anledningen att de kan vara bärare av HIV/AIDS? I så fall borde nötterna inom EU som klubbat detta lägga in sig på närmsta sjukhus och byta hjärnceller.

Även heterosexuella bär på HIV/AIDS. Är det en nyhet för EU:s korkskallar?

Är det alltför många med katolska kors om halsen som klubbat lagen? Var är våra politiker som alltid gafflar i tid och otid? Borde det inte bli ett ramaskri när en grupp människor väljs bort på grund av sitt kön. Vilka blir nästa grupp? De lesbiska? Eller de svarta. Eller blonda med gröna ögon?

Vi ska vara jävligt glada att det finns människor som vill vara blodgivare. Dessutom är det ett ypperligt tillfälle för en hälsoundersökning.

EU:s fåntrattar i det här beslutet tillade att det var okej för homosexuella att ge blod, men bara om de avstod från sex i ett år! Snälla finns det någon i EU som kan hjälpa dessa hjärndöda människor! Att inget blodprov är hundraprocentigt och därmed inte kan avslöja till 100 procent att en blodgivare inte bär på HIV är förståeligt, men att utesluta en grupp på det här sättet kallas diskriminering i allra högsta grad.

Ni som fattat det här beslutet borde hängas ut med foto, namn och från vilket land Ni härstammar, så att sådana som jag vet vart jag inte ska åka på semester. Sådana som jag anser nämligen att alla människor har samma värde och skall behandlas lika oavsett kön, hudfärg, religion eller sexualitet.

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Människan är bekväm och vill vara lycklig! Vilket parti ger dig det?

Almedalen och Gotland är i ropet just nu. Vad är det som gör att hela Sveriges media är just där?

De vill också synas, de vill påverka och de vill styra, allt annat är lögner.

Lena Mellin och Lena Sundström från Aftonbladet och Leo Lagercrantz från Newsmill, (där också jag skriver artiklar) sitter i TV4:s panel och ursäkta mig men Lena Sundström är inte direkt smart. Ideligen hoppar grodorna ur hennes mun. Lena Mellin är mer erfaren, och påminner mer om den sluga räven, men även Lena visar var hennes sympatier finns. Leo som jag själv pratat med vid flera tillfällen och som jag uppfattar som grymt kvicktänkt, vet jag inte var sympatierna finns och därmed tycker jag att Leo är den som ställer bäst frågor till partiledaren för dagen.

Janne Josefsson i Debatt gör ett kanonjobb, oavsett vad en del gnälliga journalister har för åsikt. Nu kommer frågan om sexköp in och då är det genast problem. Vad är egentligen ett sexköp? Är det ett köp av en kropp eller är det en tjänst? Vi vet att både kvinnor och män säljer sextjänster och vi vet också att så länge som det finns någon som vill köpa sex finns det någon som säljer. Den dagen ingen människa köper mjölkprodukter, hejdå kossor!Vi vet också att alla människor är till salu, eftersom från den dagen du sätter foten i ett arbete och får en arbetsgivare säljer du dina tjänster. Däremot ska lagen utdöma det strängaste av straff om någon lurar/tar en ung kvinna/man mot dennes vilja, vilket jag kallar trafficking, inget annat, alltså ett brott som ska straffas jävligt hårt!

Gudrun Schyman är en kvinna som jag har tröttnat på. Jag har i många år kallat henne Gudrun AVSKYR-man. Det är vad jag tycker. Nu gnäller Gudrun över hur dyrt det är på Almedalsveckan för föreningar som inte har statligt stöd, ja tacka för det. Världen och inte minst Gudrun kan inte leva på "tack ska du ha". När Gudrun var statligt arvoderad av mig och alla andra i Sverige genom sin position i vänsterpartiet ställde Gudrun aldrig frågan om vad det kostade, hon gled in...

Vad jag ska rösta på är redan klart. Min röst hamnar på nätpartiet Piratpartiet. Det är inte partiet som lovar att jag ska få lov att leva bekvämt och för evigt vara lycklig, men näst intill och det räcker för mig.

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON