Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 11 april 2012

Intervju, Elite hundhotell och sedan packa för Örebro!

Bilden på Lina och mig är tagen 2009 i juli månad på vår altan i huset på Tjörn.

Om en stund ska vi åka till Elite hundhotell, som jag kallar Spekeröds hundcenter.

En gång för många många år sedan var detta ett ställe där hundar sattes i karantän, på grund av att man fick aldrig ta med sig djur vare sig från Sverige eller till Sverige om de inte först suttit i karantän i minst 6 månader. Därför är den här anläggningen helt unik som hundhotell.

15 000 kvm inhägnat område och "burarna" som hundarna huserar i är jättestora och de kan både vara inomhus och utomhus. Golven i burarna har golvvärme, som används vid behov. Aldrig har jag mött annat än positiva leenden och varje dag får alla hundar tre promenader och kan också om de trivs med varann få springa lösa och leka, under observation. Även om det känns att lämna ifrån sig sin älskling, är det skönt när man vet att Lina blir väl omhändertagen och i ärlighetens namn är det också ibland skönt att få vara utan hund och det ansvar det för mig sig.

Idag är det också också dags att åka till Uddevalla till Sveriges Radio väst för en intervju och det är mellan klockan 15.30 -16.00.

Ikväll packar vi för att i morgon bitti åka till Örebro bokmässa. Det ska bli otroligt spännande att se en annan bokmässa än den vi vant oss vid de senaste fem åren. Den som varit på bokmässan i Göteborg vet att den är gigantisk. Monter efter monter, ett öronbedövande tjatter, högtalare som tjuter och folk som kutar fram och tillbaka. De första åren gick jag konstant vilse så fort jag lämnade vår monter.

Alltså det kommer bli en händelserik dag och datorn följer med till Örebro så jag kan visa och berätta vad som händer för alla som inte själva kan vara på plats.

Ha det gott!
Ramona