Senaste teve-intervjun 2015

lördag 27 februari 2016

Socialtjänsten använde sig av rekvisitioner förra gången det begav sig ... och strimlade dem ...

Översättning: Banksystemet, regeringar och folket
Det har alltid invandrat folk till Sverige och när forna Jugoslavien kraschade flydde många hals över huvud till Sverige.

På den tiden, enligt min källa, fick socialtjänsten i uppdrag av Socialstyrelsen som i sin tur styrs av regeringen, att skriva ut rekvisitioner till de som fick uppehållstillstånd, vilket under en period mellan 1987 fram till 1999 var cirka 500 000 inklusive anhörighetsinvandring.
Rekvisitionerna hade två mottagare den ena var SIBA och den andra var IKEA. Summorna var olika beroende på om det var en eller flera personer i en familj.
Enligt min källa, som inte orkade med jobbet som socialsekreterare utan bytte yrke och nu är pensionär, var det inte under 25 000 kronor på varje ställe. 

Det som däremot alltid hände när rekvisitionerna återvände till socialtjänsten efter att utbetalning skett till SIBA och IKEA, var att rekvisitionerna därefter åkte direkt in i dokumentförstöraren.

Orsaken till att jag berättar det här, är att jag på Avpixlat läste: Socialsekreterare berättar, och av numera välkända anledningar och dessvärre lika tragiska är personen anonym inför Avpixlats läsare. Också min källa har valt anonymitet. Alla uttalanden är ju som bekant inte godkända att avslöja om du vill behålla ditt arbete. Läs gärna Merit Wagers blogg så förstår du orsaken, vilket jag gjort i många år.

Att dessutom tidningen "Hemvärnet" går ut till sina medlemmar och uppmanar dem att inte läsa vad de kallar "hatsajter" och där innefattas Avpixlat med flera andra alternativ media, och på toppen påstå att de far med osanning tycker jag är utomordentligt fånigt! Men rädslan att vi som just läser även alternativ media ska få reda på så mycket mera är större än Hemvärnet och andra mediers förnuft.

En mycket viktig detalj i detta är att glöm aldrig att det INTE är vare sig flyktingar eller asylsökande som stiftar lagarna. De gör likt alla som kan och får möjlighet vid behov, att ta del av vårt än så länge hyfsat frikostiga välfärdssystem. Att många utnyttjar systemet är också bedrövligt, men återigen, eftersom lagstiftarna har stiftat lagar som påminner om ett fisknät med stora hål och dessutom löjligt låga straff, kommer naturligtvis Sveriges välfärdssystem att krackelera. Det är inte frågan om ... utan när ...


Från 1980 fram till 2014 är det 1 867 953 som har fått beviljade uppehållstillstånd.

Så är det någon eller några du ska bli förbannad på, är det inte de som åtnjuter systemet, utan de som skapat möjligheten till det och dessutom tvingar människor, utan makt över sitt arbete, att med deras goda minne missbruka det i det fördolda.
Och de som borde ställas till svars stavas P-O-L-I-T-I-K-E-R .

Den ende islamisten i regeringen är än så länge bostadsminister Mehmet Kaplan. Detta har Nalin Pekgul skrivit om och även andra men än vågar inte ens regeringspolitiker nämna ordet islam än mindre diskutera dess religion och ideologi! Fegisar!

Uppdaterat med info om Mehmet Kaplan och att nu fastighetsjättar kräver hans avgång!Ramona