Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 18 augusti 2015

Gruppen "Journalistbubblan" på Facebook har ingen humor alls ... och ingen självinsikt what so ever ...

Av en ren händelse tittade jag på ikonen "grupper" på min Facebooksida, klickade och upptäckte att jag lagts till av andra till en mängd olika grupper jag inte besökt tidigare. En av dem var just "Journalistbubblan", som jag inte har något minne av att sökt inträde i.

Nåväl ... efter att jag läst journalisten Julia Caesars eminenta krönika på Snaphanen.dk kopierade jag in länken hos Journalistbubblan.

Att inte de så kallade journalisterna gick i taket. Hahaha ... kanske är en och annan utbildad journalist i det där lättkränkta gänget, vilket var svårt att tro på med tanke på kommentarerna. I vilket fall hade dessa amatörer mage att påstå att inte Julia Caesar är journalist. Befängt! Men eftersom hon inte tycker "lika" som dessa wannabees, så är hon ju naturligtvis rasist, främlingsfientlig ... ja ... ja behöver inte tjata om det här igen. Det här kan ju de flesta redan.

I vilket fall så försökte jag att argumentera och diskutera med dessa "bubblare" och det rann över direkt. Ett par kommentarer senare kom genast en "Pekpinne" och ropade på administratören! - Sånt här vill vi inte se här! Kan någon ta bort det här!
Hahaha ... jag stannade kvar en stund till, men insåg att i det här gänget ska man vara en ja-sägare och tycka att allt som de "gillar" är sååååå bra ... här göre sig ingen "gilla olika" besvär ... Hahaha ...Ärligt talat så hade jag ingen aning om att det fanns en sådan grupp där det på riktigt är "klubben för inbördes beundran". Naturligtvis är inte Ingrid Carlqvist en riktig journalist i deras ögon heller, vilket känns ännu fånigare, med tanke på att Ingrid är välutbildad journalist och skriver förutom böcker också mycket intressanta inlägg på Dispatch Internationel   som på Wikipedia benämns som islamfientlig. Vad är det för något? Islamfientlig? Nej, snarare islamkritisk med all rätt.

Om alla dessa nyttiga idioter klev ur sin lilla bubbla och tittade sig lite runt så räcker det att se vad IS= Islamiska staten pysslar med och det borde räcka för vilken normal människa som helst att vara kritisk mot islam och att alltför många av dessa sympatisörer även bor i Sverige, åker och krigar och mördar kvinnor och barn, blir sårade, kommer tillbaka till Sverige och åtnjuter dyr vård och så åker de tillbaka till kriget igen, fräscha och fina. Men nu är ju inte dessa bubblare normala. De har blivit så hjärntvättade att de inte vet vad som är bak eller fram. När "tornet" skriker att rumpan sitter på magen! Hojtar de glatt med!

Skärmdumpen fick jag av god vän, eftersom efter att jag tackat för mig, sagt hejdå, stängde de av mig. Hahaha ... så jag fick be om lite hjälp att få en skärmdump. I bilden är det glasklart att de återigen dömer människor, för att det är dessa individer oerhört kvicka med att göra. De intoleranta känner antagligen igen sig i andra intoleranta människor, därför kramar de fascister, kommunister och islamister. 

Nåja ... jag lärde mig i alla fall något nytt igen. Och det är att det stämmer väldigt bra att dessa så kallade journalisterna är omöjliga att ha att göra med, om du inte håller med dem. Och det gör jag inte ... Jag har en världsbild som skiljer sig från deras med ljusår ... därför håller jag mig till min verklighet och fortsätter med det. Antagligen kommer deras bubbla att spricka i tusen bitar, för det är vad bubblor förr eller senare alltid gör. Den dagen kommer de i ett yrvaket tillstånd att skåda saker och ting som de blundat för, men som faktiskt existerar.

Ramona