Senaste teve-intervjun 2015

måndag 24 oktober 2011

Storytel släpper "Ändhållplats Sverige" i morgon.

Visst, Ändhållplats Sverige är ute som Mp3 bok, men Storytel är kolossalt poppis, smart och med en knapptryckning är boken nerladdad i din mobil. Så snart kommer Bonnier och lägger ett bud:)

Mina deckare fick i de flesta fall usel kritik av Storytels lyssnare. De flesta gillade inte alls min röst eller göteborgska som uppläsare, men många gillade trots det själva storyn i deckarna. Nåja, jag förstår att det är nytt, eftersom de flesta böcker läses upp av en liten grupp som är superpopulära, som Katarina Ewerlöf och Reine Brynolfson, och de är proffs. Men jag tänker fortsätta med att läsa in mina egna böcker och det av den enkla anledningen att jag tycker det är roligt och känner ett stort engagemang. Jag vet varför jag skrivit ett visst ord och varför jag mördade den och den. 

Nu är det dags i alla fall dags igen och nu är det min självbiografi. Kanske har de vant sig vid min röst och kanske hör de något de inte hört tidigare.

Jag hoppas det.

Ps. Skinnjackan på fotot är med i boken. Den var designad och sydd av min far Josef.Ds.

Ramona"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&