Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 22 juni 2010

Ett vackert leende kostar, men vem ska betala?


I dagarna har Socialdemokraterna i Västra Götalands regionen kastat fram ett förslag (valfläsk?) att höja den fria tandvården från 20 år till 25.

Förslaget ska kosta cirka 20 miljoner kronor om året. Var pengarna ska hämtas är det ingen som vet.

Det kan jag berätta! I stället för att som idag ha 349 riksdagsledamöter som kostar dryga 220 miljoner om året räcker det med 175 ledamöter. Pengarna som sparas in på detta räcker gott och väl till alla som behöver gratis tandvård upptill 25 år.

Tandvård är bland det viktigaste som finns för välbefinnandet. På bilden ovan ser du de ruttna tänderna, men du slipper stanken av föruttnelse, som bildas likt ett moln kring munnen varje gång han/hon pratar.

Så jag ställer mer än gärna upp på socialdemokraternas förslag men bara om antalet politiker halveras i riksdagen och det ser jag som en bra start. Därefter kan vi börja plocka bort politiker runt omkring i hela landet. Även tjänstemän inom kommunerna!

P.s Jag ser fram emot Uppdrag granskning i höst. Jag fick mig en mycket bra pratstund med programledare/reporter Karin Mattisson samtidigt som jag var SVT/SR igår.D.s

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON