Senaste teve-intervjun 2015

söndag 26 september 2010

Bokmässan är slut för i år! Puh, vad skönt! Nästa år är det Österrike, Schweiz och Tyskland!

Söndag morgon och nu är det inte många timmar kvar innan vi åker hem till Tjörn.

Här på fotot är Thommy (vi) samtidigt helt slut och ändå laddade.

Varje kväll har vi knoppat in strax efter 22.00 och till och med tidigare. Ut och äta, gå på restaurang som de flesta gör, är inte att tänka på för vår del.

Men jag är glad att vi klarar av dessa fyra dagar. Bara det är en prestation!Klockan är 17.00 och mässan är stängd. Här står Thommy och Mia kvar med "liket" och det känns som om man vore ett!

Utan Marie-Lousie och Mia vore montern mycket tristare och vi är så tacksamma för deras hjälpinsats!

Vårt "lik" väckte många härliga munryckningar och fniss. SVT var där och filmade för Babels räkning, men Unni Drougge lyckades bättre med sin kupp!Bara att gratulera.

På fredagen kom SVT Västnytt, filmade och intervjuade mig, Jag rättade till byxorna och berättade att jag mördat grannen för jag var så trött på honom.

Detta skulle enligt teamet visas på söndag, alltså som idag. Men enligt Git, som tittade var inte avsnittet med, i stället blev det en intervju med Leif GW Persson. Synd! Hade varit kul att fått se hur "liket" tog sig ut i teverutan.

Men ,det gäller att ha flax med SVT eller TV4.

Nu är bokmässan i alla fall över för det här året och redan nu planerar vi för nästa år, där Tyskland, Schweiz och Österrike står i fokus. Med anledning av detta hade jag ett möte med Anne-Kathrin Häfner, Senior Account Manager, som förestår Frankfurter Buchmesse. Det var ett mycket trevligt möte och det var härligt att ha mötet på tyska, Anne-Kathrins modersmål, ett språk jag också behärskar hyfsat bra. ( tyska är ett av de första språken jag lärde mig som liten, det andra var polska, men det har jag tyvärr glömt. Svenskan var mitt tredje språk)

I vilket fall som helst ska det bli jättekul att få träffa Anne-Kathrin igen nästa år. För att åka till Frankfurter Buchmesse hinner vi inte med i år. Där är det 3000 utställare och i Göteborg var det 895 utställare förra året. I år vet vi ännu inte antalet. Jag går nämligen redan nu lätt vilse på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg.

Jag vill överräcka ett stort tack till Er alla som besökte oss och följde mig på bloggen.
Ni förgyllde våra dagar!

RamonaHann du inte till mässan? Gör inget vi har kanonpriser i webbshopen också! anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON