Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 24 november 2009

Unni Drougges senaste bok borde granskas, säger Ann-Marie Skarp.

Är det inte makalöst lustigt så säg? Ann-Marie Skarp Vd på Piratförlaget anser att Unni Drougges senaste bok bör granskas!!!!!!!!!!!!!!!! Boken där hon hänger ut Niclas Salomonsson som en kvinnomisshandlare.

Hon tillägger att det ska vara noll tolerans för misshandel av kvinnor men också noll tolerans mot att förevigt stämplas som kvinnomisshandlare.

Jösses är Ann-Marie Skarp en orm med kluven tunga? Hur är det med boken Gömda som Trixa Marklund skrev? Hur många år har Osama, mannen med de svarta ögonen, fått stå vid skampålen och blivit utmålad inte bara som kvinnomisshandlare utan också som krigförbrytare?

Men nejdå då pratar vi inte om detta. Inte alls! Men hoppsan! Nu handlar det om miljoner kronor fler nollor än de flesta har på bankkontot, då sopar vi problemet under mattan.

Jösses vad jag mår illa av vissa människors synsätt på rätt och fel! Varför är det okej att förlåta Niclas Salomonsson och inte Osama i Oxelösund? Är det för att Niclas Salomonsson drar in miljoner till Piratförlaget medan Osama bara sitter och mår dåligt?


Här kan du se videoinspelningen gjord av REAL tid med Ann-Marie Skarp.


Bokbranschen , suck!

Ramona

Jag är delägare i Mona Sahlins trosor!Apropå kronprinsessan svindyra handväska och att vi bekostar kungafamiljen liv och leverne med skattepengar och ja det gör vi.
Men glöm inte att det är också VI som betalar för samtliga riksdagspolitikers liv och leverne.
Tänk den här lilla tanken: Om varje riksdagsledamot skulle skänka 1000:- i månaden till exempelvis ett bättre mottagande av flyktingfamiljer skulle det bara i månaden bli den svindlade summan av 349 000 i månaden!
På bara tio månader skulle summan bli 3 490 000:-
Och då pratar vi om tusen kronor från var och en av de 349 ledamöterna.


Jag tror inte ens att någon av alla dessa 349 ledamöter skulle märka att det drogs en tusenlapp av deras 40 000 lakan som de har idag.


Och kom inte och påstå att de är folkvalda! Det är en liten klick moderater, socialdemokrater, centerpartister osv... som väljer!Jag har hellre ett kungahus med historia än en president med historier.


Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!

Har du en bok eller författardrömmar?
Hälsa på www.wikibook.se och se vad vi kan erbjuda!

Ramona