Senaste teve-intervjun 2015

söndag 2 oktober 2011

Jordgubbar i oktober. Undrar om de räcker till en tårta?

Det är lite kul att se jordgubbsblommor och jordgubbar tillsammans med blad i höstfärger.

En smått ovanlig men rar bild tycker jag. Inte för att jag tror att gubbsen hinner mogna, men lite kul är det...


Tror byggjobbarna att de har nio liv? Här klättrar de runt och bygger byggnadställningar på femte våningen. Inte en livlina så långt ögat ser.

Vad är det som gör att de tror de är odödliga? Läser de inte tidningarna? De påstår att de är stressade och därför blir det fel ibland. Men jag tittade på dem en lång stund och prata i mobilen fanns det tid över till!
Jävla nötter säger jag! Tänk på era anhöriga och ta på er livlinorna.
Kolla vad mycket svamp jag har plockat! Nä, nä, jag skulle inte fixa det här. Anna, en granne på Tjörn, skänkte mig flera timmars jobb och genom den påsen fick jag flera timmars jobb. Rensa!

Jag har svinont i ryggen, men har nu sex små påsar med förvälld trattkantarell och en del kantareller i frysen. Jag ser fram emot att få tillaga goda svampsåser i vinter.

Doften av svampen gav mig bilder av tända ljus, dalande snöflingor, och på matsalsbordet en mustig hjortstek, rykande delikatesspotatis beströdd med dill, rönnbärsgele och runda klotformade vinglas fyllda med ett bländade rödvin.

Ramona
Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som har släppts i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&