Senaste teve-intervjun 2015

lördag 30 april 2011

Invigningen av Båt och Hav mässan 2011 i Lysekil!

Nu har jag hälsat alla välkomna och började med att presentera Hasse Ekbrand iklädd orange väst,  ägare av Bokia i Lysekil, som likt en bläckfisk har sina armar kring det mesta och alltid ställer upp med och hjälpa till med arrangemang i Lysekil, denna fantastiskt vackra kuststad! 

På bilden nedanför på scenen står Frida Andersson, tolv år ung, och spelar gitarr och sjunger.

Frida skriver sina egna texter och musik. Hon är helt fantastisk. För de som vill höra henne live igen är ni välkomna till Lysekilsparkens Allsång på onsdagar som startar den 6 juli! Missa henne inte!Här står jag på den enorma scenen och framför mig på gräsmattan står Lysekilsborna. Och scenen känns enorm jag lovar! Här presenterar jag Lasse Lundberg, författare, och Harald Rylander, fotografen, som tillsammans skapat boken "Röda granitens rike från Lysekil till Koster". En fantastisk väl genom arbetad bok!


Sist men inte minst välkomnades kommunalrådet Roland Karlsson, (FP) som berättade om det viktiga med att från kommunens sida ha ett gott samarbete med näringslivet för att främja turismen.

Roland Karlsson avslutade med att hissa ett segel, som kan skymtas vid hans högra sida, liggande på scengolvet.

Sedan sken solen över oss hela dagen! Musiken och livesändningarna från mässan stod Radio Bohuslän för, och vilken musik!!!!!

Nu fortsätter Båt & Hav mässan ytterliggare två dagar, idag Valborgsmässoafton och i morgon 1 maj! Välkomna!


Ramona"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook