Senaste teve-intervjun 2015

lördag 17 oktober 2009

Har du ont någonstans i kroppen? Söka sjukvård?Törs du det?Politiker har i alla tider härjat inom vården. Inte förrän dagen de själva blir sjuka begriper de vad de har ställt till med. Försent!


Oavsett partifärg har det skurits i sjukvårdsbudgeten. Färre händer ska plötsligt göra mer.


Till och med jag som är kass i matematik begriper att den ekvationen inte går ihop.


Det är fullständigt omöjligt att två händer som tar hand om fyra patienter gör ett bättre jobb än om sex händer finns tillgängliga. Löjligt!


Nåväl, jag vill inte vara taskig det finns sjukvårdspersonal som gör en fantastisk insats och sliter ut sig själva på kuppen för halva den summan som riksdagspolitiker kvitterar ut.


Bodström sa en grej som fastnade: Vi (läs politiker) är bara ute på studiebesök, då är kaffet framme och bullarna ligger på faten. Jag är ute i verkligheten på allvar!


Då har jag en kanonidé! Skicka ut politikerna på riktigt inom äldreomsorgen och akutavdelningar. Ge dem inte kaffe eller bulle utan en uppsättning arbetskläder och låt dem arbeta minst en månad med samma lön som deras arbetskamrater. Då kanske femkronan trillar ner!
Ska jag vaccinera mig? Hahahahahah...

Sugen på att läsa eller lyssna på böcker? Deckare? Mina böcker finns som pocket, inbundna (en fåtal kvar), e-böcker www.elib.se och även som ljudböcker för gratis och laglig nedladdning på The pirate bay.


Ha en skön lördag och håll dig frisk!
Ramona