Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 28 oktober 2009

Ryktesspridning är alltid trist!


Vad är det du ser? Vad berättar du om det du såg? Och hur fel kan inte det bli?

Det cirkulerar alltid rykten om än det ena än det andra. Vad är egentligen sant?

Nu kommer sanningsrörelsen till Sverige. Det är i mitt tycke en massa fjantiga alltför sysslolösa ungdomar som påstår att USA:s regering iscensatte terror attacken den 11 september.

Ja, i den västliga delen av världen får dårarna och ryktespridarna lov, de har till och med rätten att sprida rykten utan den minsta substans av sanning. Hade dessa dårar gjort liknande uttalanden i de länder där demokrati och yttrandefrihet är lika främmande som att se spöken i garberoben hade deras huvud dinglat likt Hallowen dockor.

Ibland är det man ser inte vad det ser ut att vara, men man återger en bild men dessvärre är inte heller bilden av det man såg överensstämmande med sanningen. Däremot är fakta inte påståenden!

Att påstå att USA:s regering skulle mörda sina egna medborgare och utöver detta låta skattebetalarna stå för notan av miljarder kronor för ett krig de helst skulle vilja slippa är inte bara löjligt utan rent av oförskämt korkat!

Buuuu...

Ramona


Ladda ner deckarna Dyrbar kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn som ljudböcker GRATIS och LAGLIGT på The Pirate Bay.

En fråga som ofta dyker upp i det sammanhanget är varför jag gör detta gratis och några av anledningarna är: Det är förbaskat kul att ha läst in boken själv! Jag har fått tiotusentals fler läsare. Ja, du läste rätt: Tiotusentals har laddat ner böckerna.

`ndraghetan kommer att ta över EU och sen då?Glöm Cosa Nostra och gudfadern. De är antika. I jämförelse med `ndraghetan är den gamla maffian rena rama gullgossarna.

Idag har Kalabriens`ndraghetan sina bläckfiskarmar ute i hela Europa till och med i EU.

"Ndrangheta är Italienska Calabria agerar brottsligt. Den grundades i slutet av 1800-talet. Idag 'Ndrangheta är Italiens största och mest våldsamma kriminella organisation, som täcker hela regionen Kalabrien. Organisationen har en nästan monopol på den Europeiska kokain handeln.[1]
Den grundläggande enheten i Ndranghetan"ndrina, Familj, eller klanen, som dominerar en viss del av staden. Dess kärna består av släktingar. Capobastone är chef för släktet.
'Ndrangheta är den farligaste och största organisationen vad det gäller kidnappningar, narkotika och tobak smuggling, vapenhandel och utpressning. 'Ndrangheta är också djupt engagerad i politiken.

Romarna satte sin espresso i halsgropen i höstas, då det blev känt att Café de Paris – det eleganta kaféet på Via Veneto, symbolen för ”La dolce vita” – hade köpts upp av den kalabresiska maffian ’ndranghetan.


När köper de upp SEB-banken? Har de kanske redan köpt in sig i SAAB? De opererar större och vidare än vad någon kan fatta. Tusentals bolag tvättar rent deras pengar utan att ha en aning om det.

Jag rekommenderar för de som är mer intresserade att titta på SVT Dokument utifrån på SVT Play. Maffia utan gränser.

`ndraghetan har en årlig inkomst på 350 miljarder!

Hur står det till med aktiviteten att stoppa dem? Den är obefintlig! `ndragheta finansierar ETA och vad mer? Om de vill finansiera ett mord, ett krig eller vill ha nya medlemmar från gängen i Europa var helst de befinner sig är det inga problem alls!

Goddagens!
Ramona


Du kan ladda ner deckarna Dyrbar kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn som ljudböcker GRATIS och LAGLIGT på The Pirate Bay. Där finns deckarna Dyrbar kärlek , Iskall hämnd och Mord i Skärhamn.

En fråga som ofta dyker upp i det sammanhanget är varför jag gör detta gratis och några av anledningarna är: Det är förbaskat kul att ha läst in boken själv! Jag har fått tiotusentals fler läsare. Ja, du läste rätt: Tiotusentals har laddat ner böckerna.


Och eftersom många har mindre kulor i plånboken på grund av arbetslöshet är detta ett sätt att vara sjysst mot mina medmänniskor. I förlängningen hoppas jag att de som läst eller lyssnat på mina böcker och gillat dem, kanske när de får råd köper en av mina böcker i present till sin mamma/pappa eller kompis. Kallas win-win situation.