Senaste teve-intervjun 2015

lördag 8 januari 2011

Ingvar Oldsberg drabbad av samma cancer som mamma, och dessvärre samma usla vård.

Ingvar Oldsberg tvingades själv be om cellprov, och gick till Carlanderska, som konstaterade cancer i ändtarmen. Nu väntar Ingvar på att få 23 strålbehandlingar på onkologen på Sahlgrenska Universitets sjukhus.

Och eftersom de har intagningsstopp i minst fjorton dagar framåt, och vem vet var det stannar, kommer Ingvar få vänta, precis som alla i Västsverige med cancerdiagnos.

Jag tänker och lider med min mor, Ingvar, och alla i samma situation.

Vart i helvete är Sveriges sjukvård på väg?

Ramona
Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

Deltagarna i Let´s Dance är superduktiga!

Så var det igång programmet Let´s Dance som alltid får mig att undra över hur deltagarna klarar av att hålla reda på alla steg och knän.

Att dansa som man själv vill är ju inte så svårt, men att dansa på ett bestämt sätt, räkna steg, stå på tå, sätta ner hälen, inte böja knäna, vara rak i ryggen och sist men inte minst le stort, får mig att känna som om jag har fjorton fötter inte två.

Tycker att proffsdansarna tillsammans med deltagarna gör ett kanonjobb!

Lite roligt i år är också, att det är deltagare från vitt skilda områden så som rally, hästhoppning, författare, brottare och naturligtvis sångare och artister. Detta ger faktiskt fler tittare chansen att hitta just sin favorit. Min favorit? Ja, Ranelid ligger bra till och Jessica Andersson, men också den norske gutten, men det är långt kvar och jag vill se mer av vad de lärt sig innan jag bestämmer mig.

Ramona