Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 11 januari 2012

"Svensk vänsterrörelse är plågsamt intolerant"

Rubriken är inte mina ord, utan Marcus Birros i hans krönika från GT idag.

Just nu pågår det som en del kallar ett "kulturkrig" mellan vänstern och högern. Detta efter att Linda Skugge klivit ut från garderoben och bekänt att hon är liberal, därmed försvann enligt hennes egen utsaga, en del "vänner".

Birro har, som han själv bekänner, tillhört vänstern, men är numera en god kristen och anser att den kristna högern är mer solidarisk med de utsatta. " Det är kyrkans folk som är ute och bjuder uteliggare på kaffe och ostmacka!" Slut citat.

Ursäkta, men var är problemet? Kultur är vad människor vill att den ska vara. Förresten så upplevde jag kommunismen förtryck i verkligheten långt innan Åsa Linderborg ens var född och jag hatar den.

Att som C-H Hermansson eller Lars Werner sitta vid dignande bord tillsammans med dåvarande DDR:s makthavare är inte detsamma som att leva i förtrycket. Nordkoreanerna lever i vad man kallar ett kommunistiskt styrt land. Oh, så härligt de har det!

KPLM:r, som bland annat har Sven Wollter som medlem, står för "Kommunistiska partiet, Marxist-Leninisterna, revolutionärerna och har också en egen tidning, Proletären, som man kan prenumera på.

Och ja, tack och lov lever inte vi i ett KPML:r land utan i Sverige och här får vem som helst säga och tycka vad den vill.

Om du går ut och frågar, i stort sett vem som helst var som helst i Sverige, om vederbörande skulle kunna tänka sig att ta bort socialhjälp, skulle garanterat 95 procent svara ett rungande nej! De flesta normala människor vill att svaga, sjuka, gamla och utsatta barn och familjer ska ha hjälp. Socialhjälp är inte patenterat av vänstern eller högern!

De flesta förläggare vill tjäna pengar, allt annat vore lögn. Filmskapare, författare, konstnärer och nästan alla andra människor vill och måste tjäna pengar för att överleva och leva. Visst, det finns de som tjänar ohyggligt mycket och frågar man just dessa, svarar de alltid att "pengar inte betyder något", vilket är en lögn!

Vad som däremot är en märklig företeelse bland de som kallas "Kultureliten" är att de ofta ser ner på vanligt folk som till exempel jag själv, som har den dåliga smaken att älska "Stefan & Krister" och att se på dokusåpan "Ullared".

Jag ser vare sig ner eller upp på någon. För mig är vi alla samma vandrare och sökare för ett bra liv. För mig kvittar det om det är en professor eller en renhållningsarbetare som sitter vid mitt bord och äter, huvudsaken är att personen är medmänsklig!Ps. Nu ska jag kolla på "Full frys!"  med Stefan & Krister.Ds.  


RamonaGrattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel