Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 26 november 2009

Fattigdom, svält och världskris är Big Business!Tsunamin bidrog till världens största insamling. Vart tog pengarna vägen? Har de drabbade i Indonesien fått hjälpen som utlovades?

Har Bengt Westerberg fryst sitt arvode som ordförande i Röda Korset under åren som gått?

Hahahahaha! År 2007 hade Bengan 800 000 kronor per år enbart för de uppdragen som anses hjältedådiga.

Hur många (galna) galor ska vi ha?

För trettio år sedan hade jag ett fadderbarn. Pastorn i den organisationen pyste iväg bakvägen med pengarna. För trettio år sedan betalade jag månadsvis för bevarandet av regnskogen. Vart tog pengarna vägen? I vilken trädgård stor möblerna som tillverkats av träden?

Postkodmiljonären är en stiftelse. Vilka personer står bakom den? Vilka arvoden (löner) tar de ut per månad för sina uppdrag?

Snart kan vi med all säkerhet bli faddrar för någon unik utrotningshotad spindel på södra halvklotet. Bara ring 0700-343434 och anmäl ditt intresse att betala en hundring i månaden!!!!

Alla dessa tusentals hjälpföreningar verka mera hjälpa de som står bakom för att de ska kunna roffa åt sig feta arvoden än vad alla de tusen händer och fötter som kallas volontärer ( gratis arbete) utfört i ett enda syfte och det är att bli tillfredställda för att de gör gott i världen.

I över fyrtio år (som jag personligen känner till) har det pumpats in miljarder i tusentals olika välgörenhetsföreningar men vem är det egentligen som blir hjälpt?
Vill du koppla av med en deckare? Här är några förslag:

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet eller självbiografin om ofrivillig barnlöshet Älskling, vi blir inte med barn

Låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek eller köp böckerna hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!

Näthandlares jul-erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDONVarför känner jag likadant som damerna från Ullareds shoppingsåpa? Jag skiter i vad alla så kallade experter kräker ur sig! Jag tror inte ett enda ögonblick på allt de spottar ur sig. Jag lever HÄR OCH NU!Experterna har skyhöga löner eller arvoden och "talar" om vad vi ska göra! Hahahaha... Ha de gott och lev livet nu för ditt liv kommer inte i repris!

RamonaHar du redan gett ut en bok/böcker? Eller har du författardrömmar?

Hälsa på hos www.wikibook.se och se vad vi kan erbjuda!

Svenska Spel borde skämmas å de grövsta!


Vad säger den svenska staten om att ha monopol på alkohol? "Vi värnar om folkhälsan och därför ska vi ha monopol".

Och hur är det med spelmissbrukare? Vilken hjälp får familjer vars mamma, pappa, son eller dotter har fastnat i klorna på speldjävulen?

Hur många "ynka" procent av alla miljarder kronor som dras in till statskassan går tillbaka för att hjälpa dessa familjer?

Enligt Public Service promisser görs ingen reklam av spel i SVT eller SR, men det är fritt fram i alla andra kanaler. Hyckleri! Vi fullkomligt drunknar i alla spelformer. Googlar du på Svenska Spel får du genast ett erbjudande om att erhålla 50% i rabatt om du är en ny kund.

För dig som läser detta och har någon i din närhet som behöver hjälp klicka på Stödlinjen.

Jag kan bli så förbannad att jag vill skrika när jag ser all reklam om spel som forsar ut ur rutan och ner i brevlådorna. Ska det vara någon jävla rättvisa värd namnet vad det gäller Svenska Spel ska de förbanne mig lägga en mycket större del av vinstpotten på att hjälpa alla med problem innan det går åt helvete som du kan läsa om i DN:s artikel från 2004, och detta kan säkert kopieras på fler familjer.

Till Svenska Spel: Skärp till Er för helvete och börja tänk på de som hamnar i spelträsket och vad det för med sig!
Hälsar
Ramona


Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet(finns även i Mp3 men enbart genom förlaget)
Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!

Har du en bok eller författardrömmar?

Hälsa på www.wikibook.se och se vad vi kan erbjuda!