Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 4 juni 2009

Börja spika ihop din kista! Förhandsbesked av FK.Så har då toppkandidaterna inför EU-parlamentsvalet haft sin debatt i SVT.

Hur jag upplevde debatten? Se bilden till vänster.

Hubinette klarade inte av sitt jobb inte heller kamerapersonalen. I ja och nej frågor skulle de räcka upp handen eller svara. Vem hann se vem som sa vad? Inte jag i alla fall.

I och för sig spelar det ingen roll för mig eftersom jag redan bestämt att Piratpartiet får min röst men det finns kanske röstberättigade som är osäkra.

Frågan om rätten att söka vård i valfritt EU land gav i alla fall en tvärsäker linje mellan blått och rött. Är du fattig och har en sjukdom som försämrar din livskvalitet ska du rösta blått.

Anledningen är att om de röda får bestämma ska du FÖRST ha ett förhandsbesked av FK. Alla med bara så lite aning vet att Försäkrings Kassan idag arbetar i samma hastighet likt snigeln som trampat i Karlssons klister.

Är du drabbad av cancer och är rädd för att hinna dö i vårdkön ( det händer) kan du om du slipper FK:s förhandsbesked söka vård i vilket land du vill och vara säker på att du får dina pengar tillbaka. Om det blir som de röda vill kan du lika gärna börja snickra på din kista innan du hinner få vård eftersom du FÖRST tvingas ansöka om tillåtelse innan du söker vården i annat land. Usch och fy så jävla korkat!

Jag vet inte vad det är med den där Marita Ulvskog men bara hennes uppenbarelse gör mig illamående. Märk väl vad denna kvinna yttrade när internet kom till Sverige: "Det är en övergående fluga". Visst var det väl ett begåvat uttal? FEL FEL FEL! Jag ber så mycket om ursäkt! Det var en annan idiot som yttrade detta feltänk. Kvinnan som sade detta urbotade idiotiska heter Inez Usman men båda kvinnorna är i alla fall socialdemokrater...

Är det kanske moderpartiet som vill bli av med henne? Tja som partisekreterare för Göran Persson var hon smittad av hans bufflighet och Mona Sahlin gillades inte av Göran, hm ... en kvinna för mycket i hönsgården. Den nackar vi! Sedan är Marita också journalist, och vi vet att en del av dem är grymt bra på att ljuga.

Vilket Marita Ulvskog lyckades med ända tills att Ekot avslöjade henne.

Om jag ljuger? Jajamensan, alldeles hejdlöst men bara i mina deckare!

Sugen på att läsa någon av dem? Kolla här: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och Lyckohjulet.

Min självbiografi som handlar om kampen att bli med barn Älskling, vi blir...

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha de gott!
Ramona

När får SEB Annika Falkengren sparken? Måndag?Så därja, så brakade Lettlands ekonomi åt skogen och i dess spår tassar SEB efter. Estland och Litauen står kanske inte direkt förväntansfulla men dock i kön.


Nu till damen som är VD för SEB: Annika Falkengren. Vad har hon gjort som förtjänar att stolen rycks undan? Enligt min mening är Annika inte förankrad i samma verklighet som alla vi andra krampaktigt håller oss fast vid.


Redan efter att staten (det vill säga alla oss) gett klartecken att även den här gången kommer det hjälp till de drabbade bankerna, senast var 1991, så höjer Annika Falkengren sin lön med 28 procent!


Det kallar jag otroligt korkat! Jag lyssnade på intervjun i P1 och hon lallade runt med olika förklaringar som att: Wallenberg inte förstått villkoren av staten osv...


Snälla Annika, hur dum och oempatisk får man bli när man är VD för en bank? Finns det någon bortre gräns? För alla de miljoner som du redan nu får i lön borde du förstått att man inte kan sno pengar av oss för att höja sin lön ytterligare! Världens värsta ekonomiska katastrof i modern tid och du tar våra surt förvärvade skattepengar för att roffa åt dig ännu fler miljoner.


Därför Annika Falkengren tror jag att du kommer att få sparken på måndag. Men du kommer inte att gå lottlös och sedan kan du alltid skriva en bok om hur det var. Det gör alla andra!
Detta är min debutdeckare. Klicka på bilden och du kan läsa mer om den och alla mina andra böcker.
Finns i pocket från 39:-
Ha en skön torsdag. Bara en dag kvar till ledigt för många!
Ramona