Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 10 november 2011

Björn Ranelid, skit i vad vissa journalister tycker!


Bilden av Björn tillhör den här sidan!

Ja, nu är det klart! Björn Ranelid ska vara med i melodifestivalen. Han har skrivit texten "Miraklet" och sjunger tillsammans med Sara Larsson från Caracola.

Och nu börjar vissa journalister måla upp scenariot: Årets fiasko osv...

Skit i dem Björn! En gång i tiden behövde du dem och då ville de säkert inte stå till tjänst. Den dagen när journalisten Linda Skugge recenserade "dig" istället för din bok och du blev förbannad i bästa Zlatan stil kröp journalisterna ut från sina grottor. De kan nämligen lukta sig till svarta feta säljande rubriker.

Du har stil och ett eget språk, enbart det sistnämnda får dem att krevera. Hahaha... Men en sak ska du veta, du är älskad av så många och jag tycker det är superstrongt, kul och spännande att du ställer upp!

Stort lycka till!

Ramona
Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&