Senaste teve-intervjun 2015

söndag 2 maj 2010

TV4 Humorgalan i kväll, för varenda unge. Aningen pretentiöst kanske!


Missförstå mig rätt! Jag skulle inte önska något hellre än att varje barn som föds på detta vårt klot skulle få en barndom värd namnet.

Vad jag också skulle vilja göra i kväll efter att galan tagit slut är att med ett speciellt ljus, som kriminaltekniker har, se hur mycket spår av kokain det finns på toaletterna.

Alldeles ovanligt är det inte att en del av Sveriges kändiskår snortar små käcka kokainlinor. Pengarna som dessa personer lägger på knarket, vilka i sin tur göder maffiosos i de fattiga länderna från till exempel Colombia  där analfabeter tvingas att arbeta och odla råvaran.

Det är därför jag har så svårt att ta dessa galor på allvar. Om Sveriges kändisar verkligen vill förändra synen på Fadderbarn och få fler att vilja engarera sig är det nog tvunget att de sätter dit sina knarkande kolleger. Det är inte trovärdigt att å ena sidan dra en lina på dass och sedan hurra för att det kommit in ytterligare några hundratusen spänn till de fattiga utsatta barnen.

Anledningen till att barnen är utsatta och fattiga är att det finns knarkkungar som gör vad de vill med de miljoner de får in på knarket, som inhandlas av rika kändisar och det är inte bara de i Sverige utan över hela västvärlden.

Humorgala i all ära, men bättre vore att rensa upp i träsket av kändisknarkare!

Ramona

Besök gärna anomaR förlags webshop. Du hittar shopen här.


Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

Som om hon eller som att hon... det är underbart med korrekturläsning!


Hur väl jag än skriver, hur många gånger jag än kollar det jag skrivit kan inte jag upptäcka alla fel.
Därför är korrläsare en solsänd gåva.

Det måste till fler par ögon som går igenom texten. I går kändes min hjärna som ett kaleidoskop av bokstäver, där alla snurrade motsols.

Huller om bladder låg de och skakade runt i en alldeles egen torktumlare.

När väl den sista sidan på manuset (jag pratar om Mord under Tjörn Runt) var klar trodde jag nästan att jag skulle trilla av stolen. Min kropp hade förvandlats till en geleklump med domningar i armar och ben. Trots detta är inte manuset klart för tryckning än. Ytterligare en korrläsare står på tur. Efter Mia kommer manuset åter tillbaka till mig, men nu i tryckfärdiga filer. Kallas inlaga. Och då läser jag manuset igen! Därefter är det klartecken till tryckeriet.Puh!

Om du har missat att anomaR förlag har öppnat webshop för alla böcker hittar du shopen här.

Ha nu en slapp och skön söndag! Hoppas att alla har lika fint väder som vi! Strålande solsken och ett glittrande hav.

Ramona

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på