Senaste teve-intervjun 2015

lördag 24 maj 2014

Apropå EU valet i morgon och det som ingen pratar om ...
Det du ser här på bilden är EU- parlamentet i Strasbourg, alltså inte i Bryssel. Hit åker minst tvåtusen personer ( uppgift från 2008) och femton långtradare med arbetsmaterial för några dagars sammanträden. Detta kostar oss skattebetalare 200 miljoner euro och 19 000 ton i ökade koldioxidutsläpp. Uppgiften är från 2008 och det har inte dykt upp senare dateringar om detta jävla skitjippo som inte gagnar oss vanliga ett förbannade dugg.

Fridolin med sin vurm för miljö har inte ens viskat en mening om denna cirkus och varför skulle han göra det? Han har ju stora förhoppningar om att bli en av dem som åker till Strasbourg för att roa sig i några dagar och få extra bra betalt.

En annan sak som inte heller nämns är Camorran och Neapel. Nej, inte fan vågar de det. Risken att bli mördad finns ju. Skulle inte tro att en enda parlamentariker tar upp alla de problem som Camorran skapar med sitt dödliga avfall som dumpas runt om i Neapel. Avfall som kommer från fabriker i Italien och andra länder i Europa som är med i EU. Neapels åklagare Simone di Monte, som har livvakter dygnet runt, kämpar tillsammans med andra tappra för att sätta dit Camorisstas, men frågan är om de kan vinna mot ett hundraårigt maffiabolag som numera också har laglig verksamhet likt n´drangeta, ett annat maffiagäng vars nät sträcker sig över världen och även i Sverige, även om ingen svensk journalist tycks bry sig.

Det svenska journalister har som störst huvudbry över är hur de ska lyckas med att få in galningarna från F! till EU, feministiskt initiativ, och nog kämpar de på alltid. När jag hörde en av deras toppnamn i radions P1 berätta att de vill flytta hela makten över familjepolitiken till EU parlamentet trodde jag att jag skulle köra av vägen. Jodå du läste rätt! Abortfrågan, barnomsorgen, familjeplaneringen, barnledigheten, allt ska enligt den tokiga kvinnan styras från EU. Hon tycks tro på fullt allvar att F! ska tillsammans med några få, vilka nu dessa kan tänkas vara, övertala ett katolskt land som Malta att ge upp abortfrågan. Ponera att det skulle gå som F! vill, att dessa frågor lämnas över till EU parlamentet och vi i Sverige plötsligt inte längre tillåts att ha fri abort. Vet du vad hon svarade: Det kan inte hända eftersom det gäller ju kvinnors rättigheter.

Med sådana korkade uttalanden av en tilltänkt parlamentariker i EU behövde jag en rejäl dos av sprit! Jag tog mig ett stort glas Jägermeister.

Som sagt i morgon är det val till EU parlamentet och det ska bli oerhört intressant att se på valresultatet och se hur väl det kommer att stämma med alla så kallade undersökningar.

Ramona