Senaste teve-intervjun 2015

måndag 8 juni 2009

Gud finns nog inte, eller vad tror du?

Jag är medlem i Humanisterna och har varit det många år.

Björn Ulveus är säkert bekant för de flesta och är frontfigur i föreningen. Han har skrivit en hel del artiklar som har upprört och berört.

Själv har jag för många år sedan tagit ställning till att det inte finns en Gud. Jag tror på människan och kraften i att skapa.

Nu har humanisterna satt igång en kampanj för att debattera guds existens. På höger sida har jag lagt in länken och du kan även titta här.

Jag tycker precis som Björn och alla andra som är humanister att det är hög tid att diskutera religionens påverkan på vårt sekulariserade samhälle. Jag vill inte ha någons Gud annat än sittande på åhörarbänken utan att blanda sig i människans liv och åsikter.

I Guds namn har många kuvats, skändats och krympts till omänsklighet och i mina ögon har hittills ingen religion vågat ta en ärlig och öppen debatt med oss fotfolket. Det är dags nu!


I mina deckare är samhället i fokus eftersom vi alltid,vare sig vi vill eller inte, berörs av det som händer i Sverige och i världen.

Om du vill veta mera om mina böcker kan du läsa här.

Du kan också låna dem på ett bibliotek nära dig, alla finns i talböcker om du är synskadad. Du kan också köpa dem hos din bokhandlare eller på nätet.

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha de gott!
Ramona