Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 22 april 2009

Ett stort tack till SVT Eftersnack.

Henry Ascher, känd barnläkare som slåss för barns rättigheter på alla plan, Helena Tagesson, fredsforskare och så jag, deckaförfattaren var med på det regionala programmet Eftersnack i SVT2 igår kväll.Programledaren Henrik Kruusval, reporter/researcher Kristina Petersen, Hillevi Thiel bildproducent och Nils Chöler redaktör tog hand om oss på ett fantastiskt proffsigt sätt. Jag kunde inte, hur jag än skulle bära mig åt, känna mig annat än kolossalt välkommen!Ikväll kommer det sista Eftersnack, inte bara för säsongen, utan för alltid och det ska jag bänka mig framför TV:n och se.Jag kan inte för en enda sekund tänka mig att någon av alla dessa proffsiga TV-personerna inte kommer att dyka upp med andra program. Men det är verkligen synd att det inte finns fler av denna lugna och sköna form intervjuprogram, som Eftersnack i SVT, om man bortser från Go´kväll. För Debatt med Janne Josefsson är INTE alls ett kul program om man jämför med Eftersnack.Än en gång ett stort tack till alla inblandade i programmet Eftersnack och jag önskar er alla ett riktigt jädrans adjö-party ikväll!Mina deckare finns nu även i pocketformat precis som självbiografin och priset är från 39:- beroende var du handlar. Besök din näthandlare och läs mer om du är nyfiken på vad böckerna handlar om:

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Kulturbutiken

2 kommentarer:

Catrin, Borlänge sa...

Hej Ramona!
Kul att få ha sett dig på tv.
Jag förstår att du trivdes i sällskapet i Eftersnack. Programmet var väldigt bra. Inte alls sådär stelt och tråkig som vissa "prat-program" kan bli. Han som höll i det var så naturlig.
Vilken otrolig människa Henry är. Han kämpar för en bra sak.
Vet du, och det här låter kanske urdumt, men jag tycker det var bra att du blev förtidspensionär. För hade du inte blivit det utan fortsatt jobba med allt vad det nu kan ha varit (du har ju arbetat med så mycket) så kanske du aldrig hade börjat skriva böcker. Och det är du ju så fantastiskt bra på.
Naturligtvis så önskar jag att du aldrig hade blivit sjuk, men det är skönt att veta att du mår jättebra av att skriva böcker. Hoppas du fortsätter med det i många år till. En författare blir ju aldrig för gammal för sitt yrke, eller hur?

Ramona Fransson sa...

Hej Catrin,

Tack för ditt beröm, det lyser alltid upp dagen och värmer i hjärtat.

Henrik Kruusval, programledaren och resten av teamet är fantastiska i sitt arbete. Samtidigt som vi satt i studion kunde vi också se Bernhard som höll i västnyheterna arbeta, grymt professionellt och engagerat.

Jag hoppas att få skriva böcker tills jag trillar av pinnen, det är drömmen och med läsare som du är det inte svårt att tro på att den blir uppfylld.