Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 4 juni 2009

Börja spika ihop din kista! Förhandsbesked av FK.Så har då toppkandidaterna inför EU-parlamentsvalet haft sin debatt i SVT.

Hur jag upplevde debatten? Se bilden till vänster.

Hubinette klarade inte av sitt jobb inte heller kamerapersonalen. I ja och nej frågor skulle de räcka upp handen eller svara. Vem hann se vem som sa vad? Inte jag i alla fall.

I och för sig spelar det ingen roll för mig eftersom jag redan bestämt att Piratpartiet får min röst men det finns kanske röstberättigade som är osäkra.

Frågan om rätten att söka vård i valfritt EU land gav i alla fall en tvärsäker linje mellan blått och rött. Är du fattig och har en sjukdom som försämrar din livskvalitet ska du rösta blått.

Anledningen är att om de röda får bestämma ska du FÖRST ha ett förhandsbesked av FK. Alla med bara så lite aning vet att Försäkrings Kassan idag arbetar i samma hastighet likt snigeln som trampat i Karlssons klister.

Är du drabbad av cancer och är rädd för att hinna dö i vårdkön ( det händer) kan du om du slipper FK:s förhandsbesked söka vård i vilket land du vill och vara säker på att du får dina pengar tillbaka. Om det blir som de röda vill kan du lika gärna börja snickra på din kista innan du hinner få vård eftersom du FÖRST tvingas ansöka om tillåtelse innan du söker vården i annat land. Usch och fy så jävla korkat!

Jag vet inte vad det är med den där Marita Ulvskog men bara hennes uppenbarelse gör mig illamående. Märk väl vad denna kvinna yttrade när internet kom till Sverige: "Det är en övergående fluga". Visst var det väl ett begåvat uttal? FEL FEL FEL! Jag ber så mycket om ursäkt! Det var en annan idiot som yttrade detta feltänk. Kvinnan som sade detta urbotade idiotiska heter Inez Usman men båda kvinnorna är i alla fall socialdemokrater...

Är det kanske moderpartiet som vill bli av med henne? Tja som partisekreterare för Göran Persson var hon smittad av hans bufflighet och Mona Sahlin gillades inte av Göran, hm ... en kvinna för mycket i hönsgården. Den nackar vi! Sedan är Marita också journalist, och vi vet att en del av dem är grymt bra på att ljuga.

Vilket Marita Ulvskog lyckades med ända tills att Ekot avslöjade henne.

Om jag ljuger? Jajamensan, alldeles hejdlöst men bara i mina deckare!

Sugen på att läsa någon av dem? Kolla här: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och Lyckohjulet.

Min självbiografi som handlar om kampen att bli med barn Älskling, vi blir...

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha de gott!
Ramona

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ines Uusman var det väl ändå som trodde internet var en fluga som skulle blåsa över. Ramona, du måste kolla upp saker lite mer innan du reagerar.

Ramona Fransson sa...

Hej Anonym

Tack

Jag blandade ihop en idiot med en annan. Dumt! Ska ändra på det.

Ann Helena Rudberg sa...

Ja där har vi ännu en EU-kritiker som vill ha del i makten och härligheten i Bryssel... jag röstar inte, som jag skrev i dag...

Hannelore sa...

Reinfeldt sa i Agenda att det inte är självklart med sjukvård utomlands.

http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=2871981

Jag litar inte på den karln. Även Göran Hägglund har tidigare gjort motsägelsefulla utspel.

http://ryggen.blogspot.com/2007/05/lttare-f-vrd-i-eu.html

Ramona Fransson sa...

Hej Hannelore,

Ja, det är som vanligt med andra ord, lovar runt håller tunt.

Men där var i alla fall Marit Pausen glasklar i debatten och svaret för henne var att INTE det skulle vara förhandsbesked.