Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 15 september 2009

Litteralyriskt! Mord i Skärhamn är klar för laddning! Vassegoa!Alla rosorna till dig Magnus, och alla som gör det möjligt för mig att ladda upp mina deckare! Tusen tack!

Nu är Mord i Skärhamn också tillgänglig för nerladdning på TPB.

Hoppas att det märks en ljudförbättring mot de två första böckerna.Dyrbar Kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn finns att låna som e-bok på Sveriges bibliotek. Elib.se


Även Iskall hämnd är utlagd på TPB och allt tack vare en superduper personlighet som heter Magnus Engblom och är ett geni. Tusen och åter tusen tack!

Här laddar du ner den första deckaren i serien med spaningschef Greger Thulin. Titel: Dyrbar kärlek


Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

Ha en strålande tisdag
Ramona

2 kommentarer:

Leroy sa...

Vilka fina blommor och jag hoppas man ser till inhållpå bokmässan och inte första sida eller bild. Man väljer att diskutera innehpll och prata om substans.


Oavsett vad man bjuder på i montern.
Men det visar sig. Man kanske laddar med ovåntad rubrik som man tror kan sälja.

Leroy


Leroy

Ramona Fransson sa...

Hej Leroy,

Dessvärre lever i en värld där allt är bråttom, bråttom och att synas är att existera.

Böcker som Good enough, Mera Självkänsla, Du äger, med flera med flera har nog mer fokus på författarna bakom böckerna än om budskapet.

Anledning? Tja, min egen uppfattning är att det beror på hur författarna till böckerna ser ut.Är de snygga? Smala? Blir de bra på bild? Är svaret JA då sätts fokus.

För två år sedan på vår första bokmässa i Göteborg var det två äldre damer som skrivit en bok med titeln "Du duger som du är"

Tror du att någon ur media skrev om dem och boken? TV? Radio? Icke sa nicke. Vad sänder det för budskap? Jo, du DUGER INTE som du är! Jag småler när jag skriver detta för när jag tittar cyniskt på min omvärld ser jag antagligen inte ens hälften av cysnismen som omger oss. Sicken tur!