Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 21 september 2009

SÄLJES: 9 miljoner vaccinationer för influensan som kom av sig!

Läkemedelsbolagen måtte ha världens bästa lobbyister!

Vad annat kan man säga när vi inte bara sitter med 9 miljoner för mycket beställda vaccininjektioner utan också undrar över vart svininfluensan tog vägen!

Jag vet inte om någon minns Hongkonginfluensan som kom 1968 till 1970 och då dog c:a i miljon människor.

Var det den här tidigare influensan som sporrade läkemedelsbolagen?

Det har ju gått knackigt för dem den sista tiden och nu kunde de plötsligt tjäna storkovan. Hur gör man? Jo, man får med sig media! Och hur gick det? Jodå i veckor var det stora rubriker om de människor som drabbades. I nyheterna inleddes programmet med att berätta om hur snart svininfluensan skulle slå omkull oss. Politikerna slogs om att bjuda över varann i att skydda befolkningen. Det beställdes 18 miljoner vaccinationer av ett vaccin som ingen vet att det fungerar.

Jaha, nu är vi inne i slutet av september och vaccinet kommer i oktober. Kommer vi behöva det? Hur många kommer säga nej tack eftersom ingen vet med säkerhet om det har biverkningar och vilka de är.

Så nu gäller det att hitta ett land vars regering är villiga att köpa 9 miljoner vaccinationer med ett vaccin som egentligen ingen vet riktigt vad det åstadkommer. Slå till nu! Det är säkert prutbart.


Nu finns Mord i Skärhamn också tillgänglig för nerladdning på TPB.


Hoppas att det märks en ljudförbättring mot de två första böckerna.

Dyrbar Kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn finns att låna som GRATIS e-böcker på Sveriges samtliga bibliotek. klicka in dig på www.elib.se


Även Iskall hämnd är utlagd på TPB och allt tack vare en superduper personlighet som heter Magnus Engblom och är ett geni. Tusen och åter tusen tack!

Här laddar du ner den första deckaren i serien med spaningschef Greger Thulin. Titel: Dyrbar kärlek


Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...


Idag börjar vi packa och ser till att vi inte glömmer något inför Bok & Biblioteks mässan. På tisdag börjar vi bygga monter D04:02. Ujujuj, vad spännande detta ska bli.

Ha en bra måndag.

Ramona

2 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Jag har den säkert... svininfluensan alltså.. är sjuk på femte dagen eller vad det är och bara sover.. resten av familjen har också haft det, men dom är någorlunda friska igen.

Tycker att det verkar som samhället mer och mer drivs åt skogen av massmedierna. För där ser det ut som för trettio år sedan fast med skräckpropaganda tilllagt.

Och kvinnorna är förtryckta och mördas hela tiden (132 personer satt inne för mord förra året i Sverige och de flesta hade dödat män) och Gudrun Schyman får plats i TV och tidningar som vanligt.

Och asiaten var ändå värre... jag kan jämföra... hade den som 12-åring. Inte fanns det nåt vaccin då visste inte ens vad jag hade haft... bara att hela klassen var borta, när jag blev frisk. Utslagen.

Vi har ett samhälle som är mycket underligt pga av att vi tror att vi vet så mycket. Egentligen vet vi nog mindre nu än förut. Kunskap är inte bara detaljfakta.

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Hoppla, krya på dig, ta hand om dig. Ligg i sängen, rykande te/kaffe god bok, svag musik i bakgrunden och små upplösbara piller som dämpar.


Ja, media ja, det går troll i deras innehåll. Idag STORA BOKSTÄVER PÅ Aftonbladets löpsedel:

Anna Anka blir sågad av... vem det nu var.
Jösses vilken världsnyhet! Det mest intressanta i Sverige är Anna Anka. Japp, så är det i Aftonbladets chefredaktörs rum. Händer inte mycket begåvat där inte...