Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 11 oktober 2009

Thomas Bodström behöver... ja vad kan han tänkas vara i behov av?

Thomas Bodström, riksdagsman, advokat med delägarskap i egen byrå tillsammans med Borgström, brorsan till Annette Kullenberg, författare, föreläsare, pappa till fyra barn osv...


Ja, Thomas Bodström är mannen med många järn i elden men frågan är om inte det tagit fyr i helvete nu!

Bäste Thomas dina dryga ord som att: Jag skriver deckare när andra är på Facebook eller sover låter som JÄTTELÖGNER!

Du måste tycka att människor generellt är idioter men så är inte fallet. Vad vi behöver veta är till exempel det som TV4:as Kalla Fakta avslöjade igår. Att du fakturerar tusentals kronor i timman för dina advokatjobb samtidigt som du borde ha suttit och röstat i riksdagen.

Alla vanliga friska och lyckligt lottade människor har ett jobb, kanske två men de kan inte lagligt få betalt från ett arbete medan de befinner sig på det andra. Men i ditt fall tycks det gå utmärkt. Enligt dig själv tillbringar du dina kvällar och helger med familjen och det kanske du gör men i så fall kan de inte ha stor glädje av dig eftersom du sitter och skriver alla dina böcker om nu det är hela sanningen.

Jag har hört rykten om att Liza Marklund är din spökskrivare. Men som sagt det är bara rykten jag har inga bevis...

I vilket fall som helst kom ytterligare ett korkat uttalande av dig: Man säljer inte böcker bara för att man är kändis. Hahahaha. Sorry, det uttalandet håller inte ens ditt förlag Norstedts med om i branschtidningen Svensk Bokhandel. Men återigen, det är inte en tidning som dina läsare har kunskap om.

Är drevet igång nu? Om det är så borde du snarast söka upp Paul Ronge eller åtminstone läsa hans eminenta bok. Men det kan ju vara så att Paul Ronge inte har tid att ta hand om dig...

Det är ju det där med den berömda "sanningen" som du och dina kompisar bland annat Liza "Trixa" Marklund och Mona Sahlin har så svårt för...


Hälsar
Ramona Fransson

6 kommentarer:

Magnus sa...

Ja, det är ju genomskinligt så det förslår det han säger. Går liksom inte ihop.
Du ord och inga visor som svar på tal.
Bara ge dom vad dom tål!!
Snart är du landets nya deckardrottning och då får dom se på f-n. :)

Kramiz

Ramona Fransson sa...

Hej Magnus,

Här ligger en hel deckare begraven:)) Bodström verkar ha fått ett drev efter sig. Ska bli intressant vad de nosar upp på vägen...

Kram
Ramona

Ann Helena Rudberg sa...

I stor sett så erkände han väl nåt sånt... att Liza Marklund hjälper honom mycket med böckerna, är en sträng kritiker, som är bra på dialog (intervju från bokmässan) och att Liza Marklund är han favoritförfattare bland de som skriver deckare. De påminner rätt mycket om varandra tycker jag. Samma slags ändamålet helgar medlen och att tycka att man kan göra som man vill. Och sanningen är det inte så noga med.

Gittan gbg sa...

Hej Ramona

Gillar starkt ditt uttalande om Thomas Bodström idag, man blir ju nästan gråtfärdig när man ser vad han tjänar, det är mer än vad svenson får ihop på 2 - 3 månader på en lön. På dom bara, folk måste få upp ögonen på vad som sker här i landet.

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Nej,sanningen tycks vara som en frisyr den blir stylad.

Hej Gittan gbg

Tack, ja det känns som att det får vara slut någon gång, men tyvärr ser det likadant ut idag som för tio, tjugo eller trettio år sedan. Döfött!
Men skäller ut dem gör jag oavsett partitillhörighet, så är det!

valens sa...

Apropå min antagonist Thomas Bodström... Gårdagens citat:
Jag skulle tro att han har drabbats av fenomenet fartblindhet.
Han verkar tro att han kan säga och göra nästan vad som helst och ändå landa på fötterna.
"
Ulf Kristofferson, Johannes Ottestig TV4

Dessutom grillades Thomas Bodström på SVT (Agenda) igår kväll...