Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 11 november 2009

Känd socialdemokratisk politiker har förskingrat miljoner kronor av kommunens skattepengar!

Ja, här sitter en av socialdemokraterna på en pinne och tittar ut över kommunens tomma kassa.

Vad heter den enväldige socialdemokraten som helt på egen hand öst pengar ur Oxelösunds kommunkassa, jo den mannens namn är Göte Eriksson och han är fortfarande aktiv inom politiken han sitter som ledamot i Nyköpings-Oxelösunds överförmyndarnämd.

Är det någon som behöver en överförmyndare är det med stor sannolikhet herr socialdemokrat Göte Eriksson. Ni som läser det här och inte fattar ett dyft ska klicka på den här länken. Eller varför inte se hans nuna på socialdemokraternas egen hemsida. Så här ser en lögnare ut!

När får vi se de stora rubrikerna om utredningen kring Göte Erikssons nersyltade fingrar i pengabössan?

Rubriker som: Känd socialdemokrat delade ut Oxelösunds kommuninnehavares skattepengar till en enda person! och Mia är redan avslöjad som lögnerska tillsammans med Trixa Marklund.

Eller ska vi vänta med rubrikerna till veckan innan valet?

När ska socialdemokraterna våga ta i skiten? Vi som inte tänker tiga är många, många, många och vi gillar inte att man sprätter iväg skattepengar på lögner.

Läs gärna också Monica Antonssons blogg som berättar mera om vad Göte Eriksson har haft för sig!

Ps. Den journalist som vågar och vill kan ringa Monica och få kopior på bandade intervjuer med Göte Eriksson. Som sagt den journalist som vågar... Ds.

Vi hörs!

Ramona

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!

7 kommentarer:

Monica Antonsson sa...

Absolut!
Slå en pling bara.

Ramona Fransson sa...

Superbra!

Skickade in sidan på en annan socialdemokrats hemsida Eva-Britt Dahlström, en kvinna som brinner för rättvisa.

Skrev jag verkligen rättvisa?

Leroy sa...

Det skrev du Ramona.

En som faktiskt sett vad en del inom partiet gör och som vågar ta en öppen diskussion är faktiskt Stefan:

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1465

Han vågade faktiskt ta diskussionen på EBD´s politiska blogg. Där hon sen valt att ta bort det som skrev i den häftiga diskussionen som pågick. Mellan påhejarre av agendor och Ingrid C samt flera andra som reagerade på vad som påstods.

Han skrev en intressant inlägg långt före det då han uppmärksammat en del missförhållanden och att kanske en del barn inte får chans att ilda sig egna uppfattningar:

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1465&blogg=34285

Hitintills den enda som vågat stå upp för att det är skillnad mellan att påstå och att kunna få bevisa eller möjlighet att leverera.

Att dra pappa organisationer över en kam eller välja att neka Daddy (Joakim) gå i svaromål visar snarare på rädsla och hat än förståelse och respekt.

Etik och moral har de sedan länge förbrukat och om jag får välja så väljer jag så klart att rösta in och rösta bort.

Ramona, Jag läste din fina hyllning till fadersgestallt och hur du beskrev hur en dotter kan hamna under otillbörlig påverkan.

Jag hoppas verkligen T kan få en kram som orkat försöka och inte välja att bryta.

Det är sannt att kärlek inte kan köpas för pengar.

Kramar på ER alla kloka och insiktsfulla damer.

Leroy
Leroy

Ramona Fransson sa...

Hej Leroy,

Tack för komplimangerna!

Jag har skrivit på EBD;s gästbok och skrivit in adressen. Ska bli intressant!

Jag har skickat det till Mona Sahlins presschef! Ska bli intressant vad hon säger.

Och sist men inte minst till socialdemokraternas hemsida och deras presschef. Ska också bli intressant!

Inte fan ger jag mig!

Jag är så förbannat trött på att det bara rinner ut pengar till ditten och datten och att lögnerna staplas på hög av poliitker och meida samtidigt som det läggs ner ungdomsgårdar och dras in på pensionärernas kaka till kaffet.

Det är dags att kavla upp ärmarna!

Leroy sa...

En annan bra politiker som engagerat sig och valt att förklara sig är Gunilla Hjelm (C):

http://gunillahjelm.blogspot.com/2009_01_01_archive.html


Ulla Hoffman (V) valde ju även att svara och säga är det så som du säger och skriver Monica. Så har jag förts bakom ljuset. Man undersökte med församlingsprästen och kyrkan om det var så som det skrevs eller om förläggningen och verkligheten förhöll sig annorlunda. Det visade sig redan här finnas möjlighet att kontrollera vem som gjorde vad.

Att I Segelström och Mona samt Bodström och Winberg mfl. företrädare sedan ansåg agendan var viktigare än barnens rätt är konstigt. Att de valde att köra på i media eller med böcker och påståenden är ännu konstigare. Att ingen förläggare valde att se att kanske inte allt är sannt. Välja att hävda att deet är sanning man pratar gör ju att det hela blir sjukt. När varken media eller poltiken visar sig fungera för allmänheten.



De borde förstått att en 1/2 sanning förr eller senare blir förklarad o utveckladi stället för invecklad.

Har man inte läst Vingklippt så borde man nog göra det.

Se hur påståenden och agerande kan bidra till att man blir ifrågasatt förr eller senare. Av de efterlevande eller barnen till efterlevande.

Leroy

Ramona Fransson sa...

Hej Leroy

Det stavas "PENGAR och MAKT"

Inte alls svårt men förr eller senare petas man ner från tronen och då är det fler som ramlar på vägen likt Dominobrickorna som symboliserade Berlinmurens fall.

Det kunde lika gärna stått namn som Mona Sahlin, Trixa Marklund, Jan Guillou, GW Persson, Mia Eriksson och Jan Hellin med flera på dessa stenar. Men vänta och se det kommer... lalallalala...

Leroy sa...

En annan aktiv skribent som inom leden verkar ha hängt med. :

http://blogg.vk.se/thomas/2009/01/06/liberalers-enkelsparighet-matar-mellanosternkonflikten-och-hur-lange-ska-liza-tillatas-smita-undan-97185

En del verkar faktiskt skita i pengar och makt och våga skriva det dom ser och tänker.

Då kan man välja in eller bort.

Leroy