Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 25 november 2009

Kasta in Lars Hultström i hans egen skitiga stia!


Än en gång har det visat sig att svensk djurlagstiftning är ett hot mot djuren och rena skämtet gentemot oss konsumenter.


Swedish meats ordförande Lars Hultström gick omkring med en griskulting i famnen och lät sig intervjuas av SVT:s reporter men inte av TV4:s.


Vet du vad jag skulle vilja göra med dig Lars Hultström? Jo, jag skulle vilja sätta en kedja kring dina fötter och släpa in dig i samma bås som du placerade de stackars grisarna. Där skulle du få ligga på det kalla och ogästvänliga cementgolvet.

Hur länge du skull få ligga där? Ja, hur länge tycker du att du har gjort dig förtjänt av att ligga där?

Som vanligt får vi höra floskler poppa ur munnarna på alla käcka politiker: Det borde inte hända igen! Det ser värre ut i andra länder! Vi hade bara grisarna i de där boxarna för att de var sjuka!

Att andra grisar i boxarna gnagde på en av sina kompisar förnekas av Hultström trots att Djuralliansen filmat händelsen och vi framför TV apparaterna såg det med egna ögon.


Om ni som kallar er djurvänner och beter er på det här viset får fortsätta med djurhållning är det något allvarligt fel! Förresten sparka den där kvinnliga veterinären som stod och höll med Lars Hultström. Hon är ju för helsicke jävig!


Svensk julskinka för mig i år? Ja men till skillnad från övriga landet bor jag på Tjörn och här finns mängder av bönder som lever för sina djur och dessutom ekologiskt. Ta Mällby lantgård till exempel och det finns fler även på Orust. Maria från Mällby gård säljer sina ägg i alla affärer på Tjörn och de är dyrare men det är de enda ägg jag köper!

Men hittar jag ingen ekologisk skinka i affärerna (vilket jag brukar göra) blir det ingen! Jag tänker inte bidra till att djur far illa på grund av feta plånböcker som aldrig tycks bli tillräckligt feta!


Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!

Har du en bok eller författardrömmar?
Hälsa på www.wikibook.se och se vad vi kan erbjuda!

Ramona

2 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Jo jag såg honom med den lilla protesterande griskultingen i famnen. Precis så där brukar diktatorer göra. De lånar någons gulliga barn och står med det i famnen. Det säger väl en del om Lars Hultström också.

Hur tusan kan man ha sjuka grisar i en särskild avdelning, som ser ut så här. Då måste det ha varit meningen att de skulle dö. Och att det gick fortare om det var riktigt skitigt.

Det kostar väl för mycket att ta hand om dom. Lönsamhet, lönsamhet. Visst får man julskinkan i vrångstrupen redan innan den är köpt.

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena

Hos mig blir det inte en enda bit av en julskinka om den inte är ekologiskt uppfödd! Basta!