Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 13 november 2009

Yrke? Proffs i elakhet och bra betalt är det också!Hur står det ställt i vårt vackra land som starkt påminnner om en ankdamm.

Å ena sidan förfasar sig media över Vellinge och motståndet mot flyktingbarn men å andra sidan har de lyft en person till kändis med hög status och hans enda tillgång var att vara så elak och löjlig som möjligt.

Hur ska journalisterna ha det egentligen? Man kan nämligen inte hylla elakhet och vidriga påhopp av Alex Schulman, hans x-sambo och andra bloggare vars enda inkomstkällor är att de är mobbare, spottar ur sig könsord och andra vidrigheter.

Nu är helt plötsligt Alex Schulman såååå gullig såååå. Jag kan inte låta bli att tycka om honom säger en annan kändis och ler så sött.

Eftersom hundratusentals människor såg att det gav STOR utdelning i att vara en komplett mobbare och illvillig elak jävel gör andra samma sak i syftet att bli lika stora.

Om Alex Schulman gått ut och bett om ursäkt för sin elakhet och för sitt uppträde även privat, han är inte speciellt trevlig mot taxichaufförer hade jag möjligen kunnat se honom som en snäll person. Men för tillfället tycker jag att han är smilfink och sådana personer gillar jag inte.

Jag är också övertygad om att hade människorna i Vällinge blivit bemötta med respekt, fått lov att träffa flyktingbarnen och känna sig delaktiga i beslutet som nu fattades över deras huvuden hade de inte varit så rädda.
Men som vanligt körs vanligt folk över med truck och därefter ska de till och med se glada ut.

Det är därför det måste bli ett slut att gulla med elaka korkade bloggare eller visa upp dem bild när deras enda syfte är att vara elaka. Vi måste se till att få in mer vänlighet, omtanke och kärlek i vårt land annars är vi körda!

Se till att få till myspys ikväll!
RamonaDyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!

2 kommentarer:

Mia sa...

Så sant som det är sagt! Det är ett märkligt fenomen som har uppstått i Sverige, där det handlar om att kasta skit på varandra och sedan tycka att det är roligt. Tryck ner dina medmänniskor med din egen frustration och få medhåll av andra pga deras egen rädsla för att bli behandlade på samma sätt. Har vi sett det förr? Är det här en modern variant av ett svart kapitel i mänsklighetens historia?

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

Man brukar säga att historien upprepar sig, vilket dessvärre har stämt hittills. Den som lever får se.