Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 28 januari 2010

Besatt av jämlikhet och sex med barn?

Den pensionerade polischefen var besatt av jämlikhet och drack bara mjölk, säger Leif GW Persson.

Ja, en del får inte all modersmjölk som krävs, kanske man kan säga...

Jag är oerhört intresserad av vilka fler, högt uppsatta, män som det kan vara frågan om. Är rikedom av ondo? Är det så trist med högar av pengar att bara för att man kan, så gör man det mest förbjudna, våldtar barn?

Historien påminner mig om Yolanda, gör vad ni vill med henne men döda henne inte. En skräckhistoria från Holland, som berättar om hur en mor och far sålde sin dotter, Yolanda, till rika och högt uppsatta män i det lilla samhället, där det bland annat fanns en högt rankad polis, som hotade Yolanda med att säga: Jag är polischef och du kan inte göra något! I Yolandas fall blev det en annan polis som hjälpte henne och hennes bror ut ur deras helvete.

Jag läste boken och grät över den ondska och det vansinne som existerar bland människor. Med det som hittills kommit fram har vi kanske en liknande historia i Sverige. Om det visar sig att Göran Lindberg är skyldig kommer han att få tillbringa resten av sitt liv i en isoleringscell, om han vill leva. Det finns garanterat många kriminella fängelsekunder som mer än gärna gör köttfärs av honom. Lägst på brottskalan står pedofili tillsammans med incest. Ska bli mycket intressant att följa detta.REKLAM för mina böcker...

Här kan du köpa mina fyra pocket till ett pangerbjudande fyra pockets för 119:- inkl.frakt


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

5 kommentarer:

Mia sa...

Ja, det är vidrigt, rent ut sagt! Tycker det här är ett klart fall av psykopati, manipulation av andra människor på väldigt hög nivå för att framstå som en hyvens medborgare. Att ingen har haft några som helst misstankar...???

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

Nej, men så hade han gått i pension, och en annan man "ramlade" ner från en balkong och sedan hade snöbollen satts i rullning.

Bra av de poliser som tog tag i det här och satte span på en före detta hög kollega.

Det sägs ju ofta att poliser skyddar varann, och det är säkert så i vissa fall, likaväl som i andra yrkesgrupper, läkare med flera, men här har i alla fall poliserna gjort rätt!

Ann Helena Rudberg sa...

Jag ser denna affär som en upprensning bland våra märkliga ideal... och en utveckling mot något annat.. visst trillar många av pinn just nu.. eller har jag bara fått för mig det?

Transparensen blir större kanske. På många plan.

Helena Palena sa...

Kan dom aldrig tappa potensen dom där jävla skitstövlarna som går på barn. Hur kan man bli sån? Kan dom kallas människor? Nej, det kan man inte. Odjur räcker inte heller till.
Man kan undra vilka fler som är inblandade. Massor skulle jag tro.

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Ja, det ska bli grymt intressant att få reda på vilka fler som kommer att få potensproblem...

Hej Palena,

Ja, detta är helt ofattbart för många. Som sagt jag vill gärna veta vilka de andra är.