Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 14 februari 2010

Susan Boyle i svensk Talang eller Idol? Inte en chans!

Susan Boyle ska tacka sin lyckliga stjärna att hon är uppvuxen i Storbritannien.

Hade hon anmält sig till svenska Talang eller Idol hade hon inte haft en challe.

I Sverige ser " de som bestämmer inom media" inte ett skit till talang, enbart till hur kvinnor ser ut. Män har andra ingångar...

Jag är glad att det finns länder i vår närhet, som ser till kvalitet, talang och inte bara skalet.

Skönhet förgås men förstånd består.

Var stolt över dig själv, vad du kan och vem du är! Bygg inte ditt inre på ditt yttre!

En stor kram till alla som har ett hjärta!

Ramona

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

12 kommentarer:

carstoned sa...

Heej! Ja den filmen "när mörkret faller" är jättebra, dels är det jättebra skådisar och dels är innehållet väldigt bra och "verklig".

Kraaam! =)

Carina Persson sa...

En läsplatta skulle jag VÄLDIGT GÄRNA vilja ha. Men som ensamstående, arbetslös trebarnsmamma, så finns det inte pengar till det just nu. Vad kostar en sådan?

Du Ramona, jag har länkat till din blogg från min. Hoppas att det inte gjorde något. I såfall får du säga ifrån.

Idag är jag så ledsen. Det här med min bror har tagit en fruktansvärd vändning. Det är helt ofattbart hur någon människa kan vara så ond. De gifte sig så sent som i somras och deras dotter är bara 1½ månad gammal....

Hoppas allt är bra med dig.

KRAM!

carina

Helena Palena sa...

Alla ska vara så vackra. Fruktansvärt. Susan B är snygg tycker jag. Och sjunger skitbra. Märklig historia.

Ramona Fransson sa...

Hej Carstoned,

Ja, den är fasansfull och verklig!

kram

Mia sa...

När hon kom in på scenen i England var den juryn också skeptisk till henne, men så fort hon började sjunga försvann det och de blev helt förstummade.
Med tanke på den juryn vi har i Sverige är det precis så som du säger, Ramona. Här är det bara yta som räknas. Har man en jurymedlem som en gång såg normal ut, men senare förvandlade sig till en alien eller jag vet inte vad pga det märkliga skönhetsidealet som finns bland vissa i den branschen, så kan man ju inte räkna med att talangen kommer i första hand, utan du måste passa in bland de andra aliens.

Ramona Fransson sa...

Hej Carina Persson,

Jag vet inte vad de kostar, men kolla på Adlibris. Något att önska sig som födelsedagspresent.

Oerhört tragiskt med din bror. Har din bror varit inne på Daddys sida?
http://www.daddys-sverige.se/

Kanske finns det något på Daddys blogg som kan vara till hjälp.

Kram

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

Ja, jag har sett videon på Youtube och det är fantastiskt att den juryn ser över och längre än vad den svenska juryn gör.

Ramona Fransson sa...

Hej Helena Palena

Jag håller med dig. När hon sjunger blir hon vacker.

Carina Persson sa...

Ramona, du fina!

Jag fyllde år i förra veckan, så det är för sent för mig att önska mig en läsplatta.

Min bror är så knäckt att han inte gör någonting. tyvärr. Det är därför sitter jag här och försöker luska lite. Han vill inte anmäla henne,trots att det är just det hon har gjort mot honom. Det är svårt, detta.

När lilla Hanna föddes så var det ju en stor glädje för oss, mitt i vår sorg. Alla var så glada och mina barn var överlyckliga. Nu är hon också borta, precis som deras morfar, farfar, faster och pappa. Och de är så ledsna. Min bror har så klart det värst och jag kan ju inte göra något när han inte vill.

Kram

carina

Ramona Fransson sa...

Hej Carina Persson,

Jag vill att du skickar mig mejl! Snälla gör det! Jag berättar mer i mejlet!

Ramona.Fransson@telia.com

Kram

Maria sa...

Susan Boyle är ett exempel på att utseendet inte spelar någon roll när talangen finns där. Hennes röst är makalöst vacker. Visste ni att hon nu fått sjunga på samma scen som sin idol Elaine Page och en som satt i publiken tyckte att Susan Boyle sjöng bättre än Page! Snacka om att få sina drömmar uppfyllda. Susan Boyles debutskiva har sålt i rekordupplagor i USA och annorstädes. En framgångssaga som hon har lite svårt att hantera själv, men jag gläds med henne. På tal om utseende så är ett av mina favoritcitat av den franske kultartisten Serge Gainsbourg följande: "Jag är heller ful än snygg, för fulheten består medan skönheten förgår". Han ansåg verkligen att han var ful, han skrev också en sång om det, men det hindrade inte att han knep den som då ansågs vara världens vackraste kvinna, Brigitte Bardot. Ett mycket intressant liv och en intressant artist som nu är aktuell genom en ny biofilm som handlar om just den här episoden i hans liv.

Ramona Fransson sa...

Jag förstår att ett program som "Förkväll" inte ställer några krav på sina programledare, annat än att de ska pladdra om ytligheter och le vackert, men jag tycker att det ur mänsklighetens perspektiv oerhört tråkigt att e ansvariga för "Förkväll" erkänner att det är just så!

Jag som är äldre vet, för jag har också varit ung en gång och gick själv på samma inpackade budskap.