Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 23 februari 2010

Thorsten Flinck behöver vård, av något slag.


Senaste programmet Thorsten Flinck deltog i var TV4:s Kvällsöppet med Ekdal.

När jag såg Thorsten undrade jag om han var hög som ett hus, eller full. Hela hans beteende var underligt.

Jag vet att Malou hade honom i sitt program, som skådespelare, vid ett flertal tillfällen. Där han fick läsa texter. Jag har inte varit på Dramaten i Stockholm, inte heller sett Thorsten i andra sammanhang, men under Malous program gjorde han mycket bra ifrån sig, på sitt speciella sätt.

Däremot har Thorsten Flinck stora problem med antingen alkohol, droger eller både och. Tragiskt är ju att han är pappa till två barn. Varför tänker han inte på dem? Många vet ju vilka hans barn är och detta kan drabba dem hårt!

Sök hjälp Thorsten!

Den senaste rubriken i Thorsten Flinks liv är alltför lik de tidigare. Se för sjuttsingen till att byta ut dessa rubriker till något positivt! Thorsten Flinck är ju bevisligen en begåvad skådespelare, slösa inte bort den talangen!

Tidigare rubriker om Thorsten Flinck är här, här här.

Ramona

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

6 kommentarer:

Mia sa...

Helt klart att han behöver vård - han gör sig ju till åtlöje.

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

Ja, jag tycker så synd om barnen, men de kanske rent av skäms så mycket för sin pappa att de inte berättar vem som är pappa.

Och deras bästa vänner har säkert stöttat barnen.

I Thorstens läge vore tvångsvård ett bra alternativ.Inte för att jag tror han skulle skada andra, rent fysiskt, men däremot sig själv,han är ju trots allt bara 49 år!

Carina Persson sa...

Ja, det är tragiskt med Torsten. Eftersom hans barn har en känd mamma också, så vet ju många vilka barnen är, precis som du skrev. Han har problem med droger, det har han själv gått ut med. Morfin använder han tydligen en hel del. Han var ju inblandad i en överdos också för ett antal år sedan. Han var hemma hos en läkare när denna läkare dog av en överdos morfin. Torsten fanns i lägenheten när det hände och blev misstänkt ett tag för att ha med dödsfallet att göra. Senare visade det sig att just denne läkare skrev ut morfin åt Torsten Flink. Mycket tragiskt.

I dag har jag varit på sjukhuset med Linnea för hennes magnetröntgen. Nu ska jag vänta på svaret, och det är nervöst. Hoppas att det går snabbt.

Hoppas att allt är bra med dig och Thommy.

Många kramar från

Carina och barnen

carstoned sa...

Första gången jag ens såg honom var för ett par år sedan, tror jag var runt 14/15 år och han var med i dokusåpan "baren" där han skulle utbilda deltagarna till skådisar typ.

Och jag trodde han bara var en "clow" i det programmet.

Men senare har jag sett honom i andra sammanhang, och ja - håller med dig.


Tragiskt - minst sagt. =(

Man har ju bara ett liv, och att man slösar bort på att vara hög på olika substanser istället för att vara hög på livet - är en tragedi.

Ramona Fransson sa...

Hej Carina,

Jag håller tummarna för er alla!

Kram
Ramona

Anonym sa...

"Alkohol och droger"? Alkoholen är en drog.