Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 3 oktober 2010

Den 5 oktober klockan 19.00 är jag inbjuden till biblioteket i Varekil på Orust.

Annika Rusch, bibliotekarie på Varekils bibliotek, som du ser på bilden i artikeln, bjöd in mig och det tackar jag för. 

Idag söndag, är jag hemma hos mamsen och stannar över natten. På måndag morgon ska jag köra upp henne till Frölunda Sjukhus. Mamsen ska opereras för grå starr. Och precis som jag själv skulle ha varit nervös är mamsen det också. Därför håller jag henne i handen när hon behöver det.

Hoppas att Ni alla får en slapp och skön söndag, så hörs vi igen på tisdagkväll, efter föreläsningen och en trevlig samvaro med läsare i Varekil.

Ramona

    
Hann du inte till mässan? Gör inget vi har kanonpriser i webbshopen också! anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

1 kommentar:

Blondies blogg sa...

Hej mitt hjärta! Jättegrattis till alla framgångar Du skördar! Jag är övertygad om att många kommer till biblioteket och lyssnar på Dig. Och jag skulle önska att jag kunde sitta med i publiken denna dag.
Hoppas att det går bra med lilla mammas operation. Jag har opererat båda ögonen, och jag kan inte säga att jag är nöjd med resultatet. Men jag vet många som lovardar sina starropertioner.
Ta det lugnt! Försök koppla av från dator och blogg! Njut av det vackra höstvädret!
Kramis!
Biba