Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 20 oktober 2010

Israel utför inte ens något som kan snudda vid tanken på en förintelse!

Lik av utmärglade judar ligger i en massgrav. Detta är en av miljoner bilder av 2:a världskriget.

Att någon ens kan komma på tanken att jämföra Israels regerings agerande mot palestinierna med Hitler och nazisternas är huvudlöst!

Att kommunister och vänsteraktivister vill se saker som inte existerar,trots bevis, är ju inte precis en nyhet. Under Pol pots regim med blodbad som följd såg inte heller vänsterskruvade personer vad som egentligen pågick.

Israeler och judar har aldrig stängt in palestinier i fångläger, där de systematiskt fått arbeta och fått en skål vatten som föda. Aldrig tvingat dem att arbeta gratis tills de svultit ihjäl.


Inte heller finns det lagar i Israel som förbjuder palestinierna att existera.

Vad som däremot är glasklart, är att om en annan människa förvägrar mig min rätt att existera blir det svårt för att inte säga omöjligt för mig att förhandla med en sådan person. Så vad återstår?

Jag har för länge sedan tappat hoppet om fred i mellanöstern, alltså återstår krig. Och för mig är inte frågan om det blir ett krig, utan när.


Ramona

anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

1 kommentar:

Ann Helena Rudberg sa...

Naturligtvis är det så och den där utställningen som jämförde så togs väl också bort. Även om det inte sas rent ut tror jag, utan att det bara var foton bredvid varandra. Men det är som Lars Vilks skulle säga ett exempel på överdriven estetisering. Alltså att man gör estetik av detta utan tanke på innehållet.

Håller med om att situationen i Mellanöstern är rätt hopplös. Vi får vända oss till makterna och hoppas att de har en lösning på den medeltida syn på världen, som arabländerna företräder.