Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 21 november 2010

Är det en sensation eller är det vanligt förekommande?

Jag vet inte om det är en sensation eller vanligt förekommande. Att "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" av Jonas Jonasson har legat på första platsen på nästan samliga topplistor sen i somras, är nog en sensation men inte konstigt med tanke på hur bra den boken är.

Men att jag, i det närmaste okänd författare och dessutom precis som Liza Marklund och Jan Guillou ger ut mina böcker på eget förlag, ligger med tre av mina fem deckare på topplistan som mest utlånade ljudböcker på Sveriges bibliotek, borde vara i det närmaste en sensation. Men den sensationen är den roligaste jag varit med om!

Biblioteket och välj ljudböcker vart som helst i Sverige.

Tusen tack till Er alla!P.s Om ni har en dator med högtalare är det bara att ladda ner och lyssna på böckerna via datorn. Ett litet tips om ni nu inte visste det redan.D.s

Ramona

Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

Jag tycker i och för sig inte att det är konstigt att tre av Dina deckare toppar bibliotekens e-listor, eftersom de är så enormt bra!
Men visst är det en sensation!
Och jag kan bara säga Grattis, grattis, grattis.
Du om någon är värd det här!
Godnattkram!

Mia sa...

Tycker att det är helt underbart! Greger, Katharina och alla de andra känns ju som goa vänner, så jag är inte ett dugg förvånad.

Grattis, grattis och grattis!