Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 12 november 2010

Är du en dagdrömmare?

Visst kan livet te sig som en såpbubbla ibland. Vi drömmer om hur livet ska vara och poff spricker alltihop. Alla dagdrömmer, jag också, men att som expertisen säger: Det gör oss deppiga! Tror jag inte på alls.

Vi behöver drömma oss bort från en grå trist vardag som sällan bjuder oss på annat än elände. Varje dag är det trista och hjärtslitande nyheter. Det är rån, misshandel, vulkanutbrott, naturkatastrofer, mord, inbrott, trafikolyckor och som om det inte räcker med allt elände kommer en bok som skitar ner kungahuset och monarkin. Snart ska det komma en bok om Drottningen också. Ointressant, jag skulle mycket hellre vilja ha en bok som kartlägger några av Sveriges mest kända journalister. En bok som har källhänvisning och kan lägga fram bevis. Det du!

I vilket fall som helst tror jag inte ett smack på att vi skulle må sämre av att dagdrömma. I drömmarnas värld kan du och jag vara vem vill vill, åka vart vi vill, klä oss i vad vi vill. Det är ju bara så nice! Så fortsätt dagdrömma och njut av det enda liv vi har.

Ramona

Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris

Bokus

Bokia

Muntligt 

Load2hear.

Mobook


Inga kommentarer: