Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 5 januari 2011

Jan Scherman håller sig inte till sanningen, alls!

Jan Scherman skriver en krönika och tog i så att korven sprack!

Jösses, vilket traveri i ord och inga är ens i närheten av det som kallas "sanning"

Att berätta om en julhälsning som han fått av drottning Silvia, där hon är ledsen över att bli jämförd med Adolf Eichman i Kalla fakta, som en gång var språngbrädan för Jan Scherman in i TV4:s högre maktkorridor.

Jag undrar av vilken anledning Scherman vill kränka drottningen en gång till? Korvgubben Scherman kanske har en förhoppning om att han och hans kanal ska störta kungahuset!

Med tanke på att TV4 enbart verkar anställa unga, snygga och sexiga kvinnor, medan det går alldeles utmärkt att ha gamla och unga och fula och rynkiga män, tycker jag att det känns urbota fånigt när Scherman försöker sig på att blåsa upp sig själv och kanalen till orimligt osannolika proportioner.

Vad har TV4 gjort för mänskligheten? För Stockholm? För Sverige? För tittare? Inte ett skit! Det handlar som alltid bara om pengar, inget annat. De räknar kronor och ören, inte kvalitet! Den som inbillar sig annat är omogen.

Jan Schermans nyårslöfte som han skriver om i sin krönika i Aftonbladet är redan brutet, och har aldrig infriats, inte en enda gång. Hahahahaha. Gud så fånigt!


"Vi ska försvara yttrandefriheten och fortsätta vår granskning av makten – oavsett vad och vem det gäller. Det är mitt nyårslöfte " 


Jag tycker att Jan Scherman gör sig mycket bättre som korvgubbe! Då kan han i alla fall inte ljuga sig fri om korven serveras kall.

RamonaDyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

Inga kommentarer: