Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 13 januari 2011

Politiska lagstiftare är skitstövlar, utan det minsta ansvar!

Jag vet att vi bor i en socialiststat som fortfarande skyddar etablissemanget och INTE individen, men jag undrar hela tiden när gemene man ska upptäcka detta faktum.

Igår tittade jag på Fuskbyggarna på TV4 och när jag hörde hur familjen Philipsson blev skyldiga 1 200 000 kronor när de bevisligen hade rätt i domstolen förstod jag, att det som de politiska lagstiftarna har åstadkommit i Sverige är, att du som enskild individ alltid kommer artt ligga i undeläge. Detta är typiskt en diktatorisk fascistisk stat, där individen gör bäst i att rätta in sig i ledet annars åker du ut i den sibiriska kylan.

Martin Timell säger själv de ord som jag undrar över: Lagen står inte på din sida.

Och då kommer automatiskt nästa fråga: Varför står inte lagen på den svages sida? Varför ska jag som den svage gå under för att staten inte gjort det tillgängligt för mig att strida för min sak? Vad är syftet att hålla mig på mattan?

I dag hörde jag också hur politiker i Stockholm höjer sina skattebetalande arvoden med 10 procent. Bara så där rakt av! Tänk att du skulle göra likadant! In till chefen och begär löneförhöjning med 10 procent. Chefen kommer naturligtvis att undra varför just du ska höjningen. Det är då du svarar så elegant: Jag är värd det! Hahahahaha...

Politiker är inte värda sina skyhöga skattefinansierade arvoden. Genom alla år har de bara serverat oss floskler och gamla löften, som inte heller blev infriade. De pöser åt alla håll, håller varann om ryggen och låtsas konstant att de är ovänner! De är sådana bluffmakare att om de tog sig tid att bli pokerspelare skulle de klå världens bästa spelare like a piece of cake och det utan att ens ha blandat leken.

Ramona

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

1 kommentar:

Birgitta Backlund sa...

Ramona, underbart att Du reagerar! Jag själv blev alldeles galen av ilska då jag såg Fuskbyggarna i går kväll. Familjen Philipsson måste ju får upprättelse. Och det är bloggare som Du som kan bidra till att de får det. Och själv har jag för länge sedan slutat tro på att lagen står på den svages sida.
Kämpa och gör Din röst hörd!
Birgitta