Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 16 augusti 2011

Anklagad för det otänkbara!

Ramlade av okänd anledning in på Kanal 4+ och Dr Phil igår eftermiddag. Inte för att de har kassa program, tvärtom, men tidpunkten var kring 16.30 och då brukar inte jag titta på TV, lite tidigt på sommaren när det fortfarande är ljust ute.

I vilket fall handlade det första av två avsnitt ( nästa avsnitt kommer idag på TV4+ klockan 16.55 och jag ska sitta bänkad)  om det här:

"Dr Phil träffar åter familjen som splittrats efter anklagelser om övergrepp mot barn. Melody tror att hennes svärson, Jason, har förgripit sig på sin dotter, något som han förnekar. Melodys dotter, Karen, är övertygad om att hennes man är oskyldig och har i stället tagit avstånd från sin mamma." (slut citat)

Jag är ganska säker på att Dr Phil uppdaterar nytillkomna tittare om vad som hänt i det förra avsnittet. Det är alltför komplicerat att förklara. I vilket fall frågade Dr Phil publiken hur många av dem som trodde att den fyraåriga flickan verkligen blivit utsatt för sexuella övergrepp och samtliga i publiken trodde på det, även om två gynekologiska undersökningar inte bevisat något 

Dr Phil frågade också publiken hur många av dem som trodde på att det var pappan som utfört övergreppet, då var det fem sex stycken som räckte upp handen. När vi får se det andra avsnittet idag, ska pappan ha genomgått en lögndetektortest, som enligt Dr Phil har pågått i minst två timmar och utförts av en av de bästa i landet, en man från FBI. Svaret är 93 % överrensstämmande med sanningen enligt FBI-mannen.

Som sagt, jag kommer sitta bänkad!

Ps. Vad jag tror lämnar jag därhän, eftersom det är ointressant. Ds. 

Ramona


Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan föreläser jag om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredagen den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)
Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)


Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel
Inga kommentarer: