Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 26 december 2011

Juldagen = Fylleslagen!

Sedan fem sex år tillbaka är ungdomar, kanske även äldre, på party, ute och klunkar friskt på juldagen. I Västra Götalands Län ingrepp polisen mot cirka 600 personer och det var antagligen inte för att de uppförde sig trevligt och var lugna och fina... 

Tiderna förändras! När jag var i tjugoårsåldern firade man jul med sina föräldrar, om man inte jobbade vill säga. Juldagen firades med att åka till släktingar och annandagen med att gå på biopremiärer, kanske äta en bit mat före eller efter bion. Men fylleslagen, de få som uppstod, väntades med till nyårsafton. 

Tja, vad ska man säga? Friska drinkfläktar och sedan spy på toaletter! Uurrrg, va äckligt!

God Fortsättning!

Ramona   Förlaget har sänkt priset på samtliga Mp3 böcker!
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel

4 kommentarer:

Helena Palena sa...

Tiderna förändras. Ingen höjdare att vara fyllsjuk. Den tiden hör ungdomen till och är förbi i mitt liv. Lika bra och lika skönt är det. Vad många böcker du gjort. Ditt liv. Spännande. Bra gjort. God fortsättning på allt!

Mia sa...

Kan nog bero på att så många är ensamma idag. Juldagen är även känd som dagen då singlarna brukar vara ute. Undertecknad höll sig dock hemma.

Ramona Fransson sa...

Hej Helena Palena!

Ja, tiderna förändras och ibland till det bättre och ibland till det sämre... ungdomen är även förbi hos oss:) Och ja, det är skönt på något sätt. Tack! Ja, det har blivit några stycken.
God fortsättning på allt för Dig också!

Ramona Fransson sa...

Hej Mia!

Visst finns det många som är ofrivilligt ensamma, men också de som valt ensamheten och gillar det. I går kväll när vi skulle natta-kissa Lina, hängde en glad grupp ungdommar utanför entrén. Och nog var det livat och glatt i delar av huset inatt. Vid 00.00 hörde jag kvinnoskrik och gick ut på balkongen för att kolla vad som stod på. Det visade sig att hon skrek av skratt:) som tur var...