Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 9 april 2012

Flott och Lagom, en revy med sting!

Dan Ekborg, och bilden är från Sveriges Radio. Jag minns hans fars skådespelarinsats och den var magnifik. Dan Ekborg är lika duktig om inte ännu bättre för han kan sjunga också! I Flott och Lagom sjunger han Granada med bravur!

I revyn "Flott och Lagom" som visades i TV4 1991 finns stjärnor som Birgitta Andersson, Ulf Brunnberg, Dan Ekborg, Charlott Strandberg, Björn Gustafsson med flera.

Här är ett av få klipp ur revyn -Bryner lök. Varje gång jag ser den skrattar jag hejdlöst. Dan Ekborg får ett bryt och är säkerligen inte särskilt glad över det, men vi som var publik skrattade så vi skrek!


Många har försökt att hitta en kopia och jag med. Jag har pratat med Calle Norlén, som skrev manus, och han kunde inte hjälpa mig. Jag har sett att den finns som piratkopia på en server i USA, men jag vill inte ladda ner olagligt, utan betala så det får vara. Men nog skulle jag vilja se den igen. Jag vet inte varför inte TV4 visar den i repris. Den hade, tror jag i alla fall, gjort dundersuccé som den en gång gjorde då den visades 1991. Finns det någon därute som har en kopia betalar jag gärna för att få den!

Ramona


 

4 kommentarer:

Längtan sa...

Hej! Kikar in här och tackar för att du i din bok "älskling, vi blir inte med barn" belyser de problem och känslor som uppstår när det inte kommer ett barn på beställning.

Misslyckades med vår sjunde återföring förra veckan och som vanligt trillar man ner i det där mörka svarta djupa hålet.

Barnlöshet behöver belysas och du har gjort det på ett bra sätt.

På min blogg försöker jag också belysa det så gott jag kan...

//Anna

Anonym sa...

Måste bara lämna en kommentar om dina deckare.
Hade inte läst någon förut, men påskafton började jag med din första(tror jag), en till i går och i morse laddade jag hem en tredje från biblioteket...
Ser fram emot att läsa resten..
MVH
Helene

Ramona Fransson sa...

Hej Helene!

Vad kul!
Tack!

Ramona Fransson sa...

Hej Anna!

Jag gick in på din blogg och skrev några rader.