Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 11 april 2013

Omar Mustafa är det sämsta val sossarna någonsin gjort!

Den ungen killen på bilden heter Kadafi Hussein, är hiphopare, och älskar musik och dans, något som salafister och islamister vrider sig i plågor av att tvingas höra och se.

De sistnämnda ser också gärna att en muslimsk kille som Kadafi Hussein vrids i plågor så att han slutar upp med att leva i glädje av musik och dans.

Här kan du läsa, och jag tycker att du SKA läsa, vad Kadafi anser om fjäsket för sekten unga islamisterna (muslimerna).

Artikeln är på Newsmill. Klicka här!  

Mona Sahlin kritiserar också valet av Omar Mustafa, men att sossarna skulle sparka honom från sin valda plats, är ganska osannolikt. Det vore att underkänna valberedningens arbete, dess ledamöter och därmed också sig själva. Och naturligtvis tycker inte, och kan inte, de högsta inom (S) erkänna att de är okunniga, obildade och egentligen borde avgå hela bunten och genast ställa sig i kö för Komvux.

Kunde inte en enda i valberedningen Googlat på Omar Mustafas namn? Eller kollat på youtube vad som visas om föreningen där han sitter som ordförande?

I dagens läge skulle jag inte tro ett ord av vad vare sig Omar Mustafa eller de högsta inom (S) kommer släpande med. Inte ett enda ord. Trovärdigheten är noll och intet!

Hoppas att de socialdemokratiska väljarna är mer pålästa och visar det genom att lägga sin röst på ett annat parti. Ett parti som står för vad de säger och inte säger en sak och gör något helt annat.

Jag menar herregud, Omar Mustafa och hans förening står för att homosexuella ska dö!!!!!!!!! Kvinnor ska gå ( helst i rep) flera meter bakom mannen. Vad i helvete är detta för slags jämlikhet! Inte är det något jag känner igen som västerländskt!

Jädrar vad arg jag är!
Bäst jag slutar nu, innan jag jag går i bitar!

Ramona

4 kommentarer:

Verutschkow sa...

Socialdemokraternas valberedningar är väl ett kapitel för sig. Ordföranden i den beredning som föreslog den uppenbart olämplige Håkan Juholt som partiledare, Berit Andnor, vägrar ju att säga någonting alls om hur man den gången förrättade sitt värv. Och i ett stort och toppstyrt parti blir processerna inte alldeles lätta att genomskåda.

Själv hade jag ingen aning om att Omar Mustafa ens var socialdemokrat innan jag fick reda på att han numera ingick i partistyrelsen. Så kan det gå ! Men observera gärna att även det andra stora partiet, moderaterna, också har muslimer med tveksamma åsikter på riksdagsbänken.

Ramona Fransson sa...

Hej Verutschkow!

Jag gör skillnad mellan muslimer och islamister. De sistnämnda är för sharialagar, åtskillnad mellan män och kvinnor, kvinnor har mindre att säga till om, om alls! Och homosexuella kan lika gärna straffas med döden.

Muslimer är sekulariserade. De tror på sin gud, som kristna tror på sin, men det är inte gud som är lagförare inte heller är det prästen som talar om hur det ska vara i hemmet, utan för muslimer gäller demokrati och samhällslagarna, lika för alla.

Och moderaternas Webari är islamist!

Verutschkow sa...

Tja, nu "löste" ju allt sig ganska snabbt på något vis och Omar kan fortsätta med sin religion i första hand. Hann dock under gårdagseftermiddagen höra en del av programmet "Människor och tro" i P1 där bl a den kristna socialdemokraten Anna Ardin (känd från Julian Assange om man nu kan säga så) uttalade sig positivt om Omar. Ibland blir man förvånad över vilka märkliga allianser som kan bildas i olika frågor.

Men det återstår att se om (s) kommer att tappa muslimska/islamistiska röster i kommande val. Annars är nog de flesta borgerliga partier och även (SD) uteslutna som alternativ för dessa väljare.

Ramona Fransson sa...

Ja, Omar Mustafa och hans islamistiska gelikar får väl starta eget parti och där berätta ärligt vad de står för. Då får vi väl se om fler tycker som dem!