Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 22 augusti 2015

Nu är det hyfsat rent på Marklandsgatan 1-3-7-9 igen ... men bättre kan ni! Och framför allt håll efter!

Bilden är tagen idag den 22 augusti 2015. På denna del av Marklandsgatan 1 ligger pizzerian Lepanto, som drivs av ett gäng toppenkillar och pizzorna är smarriga. De har också en trevlig liten uteservering som är i riktning till gångtunneln mot Skäpplandsgatan. Klart att dessa killar vill att det ska se prydligt ut kring deras restaurang och uteservering! Därför är det väldigt viktigt att städningen sköts. För tyvärr så finns det dumma människor som på fullt allvar tror att naturen är deras privata papperskorg och kastar all sköns skit där de går och står!

Förutom pizzerian finns flera trevliga affärer och ytterligare en restaurang som serverar thai mat. Otroligt fräscha grönsaker med fin service av Tim´s Thai Kök.
En jättetrevlig tjej som driver Hundbiten Hundshop & Trim finns där också. En presentaffär, en tobaksaffär, en damfrisör och en herrfrisör. Och Ica Nära med supertrevlig personal och ett fantastiskt bra utbud på den inte alltför stora ytan. Smart inredd må jag säga!

Alla dessa affärer har ju självklart en mängd kunder och som kund vill man inte se högar med skräp som blåser runt ens fötter. Så nu hoppas jag efter mitt snigelbrev till fastighetsägaren, som inte var elakt men dock skarpt, och min utskällning av Anneli Hulthén i ett mejl, att det kommer fortsätta att se någorlunda rent ut i området för allas trevnad.

På bilden som jag lagt ut fanns det förut ett buskage av enar och bakom dessa låg högar av skit. Kläder, gamla bindor, matrester m.m. Tack vare att hyresvärden sågade ner buskaget så kan man nu enklare hålla rent. Tack för det.

Ramona    

Inga kommentarer: