Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 9 juni 2016

De skäggiga "ensamkommande barnen" går i samma klass som din fjortonåriga dotter ...Varför ljuger dessa "barn"? Inte svårt alls att förklara. Som ensamkommande barn med flyktingstatus får du i princip nästan allt du vill ha. Mobil, dator, eget rum eller till och med eget boende, tillsyn dygnet runt, snabbspår till allt som du kan tänkas behöva som "barn". Så hur hade du själv agerat om du vetat om allt detta när du anlänt till Sverige?

Jag kan inte ens ta politikernas namn i min mun längre så djupt är mitt förakt för alla dem som förstört så mycket. Jag har absolut noll förtroende för Sveriges flyktingpolitik, regering och dess medlöpare. De har förstört så många liv och raserat tryggheten för så många att det är oförlåtligt.


Ramona

4 kommentarer:

Unknown sa...

Det är ju helt sant som du skriver

Ramona Fransson sa...

Ja, och det jävligaste är att Sveriges journalister har vetat om detta lika länge som Merit Wagers blogg har skrivits av miggorna på Migrationsverket, där de nästan i åtta års tid berättat om alla galenskaper som Sverige har ägnat sig åt. Detta inkluderat!

Kramar
Ramona

Anonym sa...

Jag har aldrig tidigare tänkt på att bo i ett annat land men nu tänker jag ofta den tanken, inte klokt egentligen att man ska känna så.
Det är så skönt att läsa dina och andra vettiga människors tankar, en stor tröst i all bedrövelse man känner!

Mvh Heljä

Ramona Fransson sa...

Tack Heljä,

Jag försöker att skriva av mig min besvikelse och ilska utan att angripa enskilda privatpersoner, för det är fel. Men att ge utlopp för sin besvikelse och ilska över de skattefinansierade politikerna och tjänstemän som är en bedrövelse för Sverige är helt legitimt.

Ha en skön helg!

Ramona