Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 20 juni 2009

Bengt Westerbergs rappakalja!
Vad är det som gör att vi tror på dessa rötägg som lever i champagnebubblornas värld? Vad är det som får en person att gång efter annan stoppa pengar i en bössa där pengarna i första hand tycks delas ut till personalen på Röda Korset?

Johan af Donner är personen på Röda Korset som är misstänkt för att ha förskingrat mångmiljonbelopp. Han togs av polisen två dagar efter att han sålt sin 11-rummare på Östermalm för 15 miljoner. Steget från Johan af Donners livstil till de som på frivillig basis står och skramlar med sina bössor utanför ICA är lika lång som den från Åmål till New Dehli.

Att sedan på toppen få läsa om uttalandet av den alltid lika obegåvade men sluge Bengt Westerberg gör mig inte gladare: Han har bara haft lite extrainkomster vid sidan om som inte redovisats till ledningen.

Hahahah jävla bra den du!Läs mer om den misstänktes affärer i Dagens media

Och tack Ann-Helena för ditt tips om Johan af Donners fejkade Akademiska examen som står att läsa om i Realtid. Läs och kräks!


Schweinerei!Är du sugen på en deckare i sommar? En pocket som väger fjäder men fylld av spänning?

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och Lyckohjulet finns på ett bibliotek nära dig och även i talboksform för synskadade.

Bokhandlare och näthandlare


Grrrrrr... vad förbannad jag blir på alla dessa girigbukar! Tar de f-an aldrig slut?

Ramona

9 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Ja där ramlade han ihop också... bra betalt har han med närmare miljonen per år, Johan af Donner har också fuskat med sina universitetsbetyg... låtsats att han har en examen, fast universitetet inte känner till det. Så lätt det är att ta sig fram genom fusk fortfarande! Det avslöjade Realtid www.realtid.se

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena

Det är ta mig fan otroligt att dessa girigbukar aldrig tar slut. Tvärtom dräller de ut ur salongerna i parti och minut.

Alla som håller dem om ryggen har troligen mycket att förlora. Precis som de som höll Liza Marklund om ryggen. Det kallas rädsla och är ynkedom!

Medborgare X sa...

Tack för ögonöppnaren Ramona!

Ännu en gång får jag skäl för min egen profilbeskrivnig: "En av Sveriges alla osynliga medborgare. En sådan som går till jobbet varje dag och betalar sin skatt pliktskyldigt. En sådan som bidrar till att samhället ska fungera och att de som har det sämre trots allt får en liten skärva. En sådan som ser till att den ständigt växande byråkratin och makteliten kan äta brakmiddagar på medborgarnas bekostnad. En sådan som tidigare trott att media faktiskt granskar makten. En sådan där ...... lättmanipulerad dumskalle!"

Ramona Fransson sa...

Hej Medborgare X

Du är inte alls en dumskalle! Men de människor som inte har tillgång till nätet och ser sig omkring i cyberspace är de som missar information. Men kontentan av att de förlorar information kanske gör dem lyckligt ovetande.

De kanske kan leva sina liv utan ett ständigt tandagnisslande som jag har:))

Helena Palena sa...

Det är bara too much! Vafan kommer idionterna ifrån? Jag ger inte en krona till RK. Köper och säljer träd i Afrika istället. Mycket bättre!

God fortsättning på midsommaren! Snart är det jul igen!

Ramona Fransson sa...

Hej Helena Palena,

Jag lägger "bara" pengar i Frälsningsarméns bössor och skänker kläder till Myrorna.
Inte en spänn till andra så kallade hjälporganisationer. SIDA går inte att påverka där snor staten oss på skattepengar!

Ja det är ta mig sjuttsingen otroligt men jag längtar redan till hösten!!!!

Ramona Fransson sa...

Glömde skriva att detta INTE gäller små privata organisationer där man vet vem som gör vad! Som t.ex. Monica Antonssons insamling för Tjernobyl och Änglagård. Helt annat!

Josef Boberg sa...

Apropå girigbukarna - så har jag tänkt och skrivit lite annorlunda om ekonomi här, tror jag...

Ramona Fransson sa...

Hej Josef

Intressant och läsvärt!Tack.